Telt házzal rajtolt a Golfiesta az Academyn!

 

 

Remek hangulatú megmérettetéssel indult útjára a több támogatóval bővülő (English Tea Shop, Old Car Muzeum) Golfiesta Tour, melynek első fordulóját a Budapest Academy Golf Clubban tartották. Központban a család és az újonnan érkezők voltak – számolt be lapunk Csikós Gábor az egyesület elnöke, akivel a hétvégi Magyar Kupáról is szót ejtettünk.

„Igazi díjeső volt. Az egyedi díjak mellett finom nedűkkel (tatratea, pálinka) is gazdagodhattak a legjobbak. Szerencsére az időjárás is velünk volt.

Boldogok vagyunk amiatt is, hogy az újonnan érkezők is nagyon jól érzeték magukat. Többen most teljesítették első versenyüket, így a kilenc lyukas megmérettetés remek szezonindítónak bizonyult a debütálóknak és a régi motorosoknak egyaránt.
A nap – ahogy megszokhatták a golfozók - igazi családi esemény is volt, ugyanis míg a család egyik fele versenyzett, addig a legkisebbeknek golfedzésben volt részük. Szóval nagyon pozitív kezdése volt ez a nap a 2019-es Golfiesta Tournak. A következő fordulónak (június 10-én pünkösd hétfőn) Máriavölgy ad otthont, amely ranglista is lesz egyben, így igazi presztízs csata várható.”Majd a Magyar Kupáról is szót ejtettünk.

„A pontos mezőny még nem ismert, de abban bízom, hogy a lányaink, Jaczkovics Emma és Koharek Anna jól teljesítenek majd. Végig követtem Emma szerbiai eredményeit, amelyek biztatóak a hétvégére nézve. Most sikerült először három napon keresztül single score-t játszania.

Koharek Anna teljesítményére szintén kíváncsi vagyok. A télen csiszoltunk a swing technikáján és fizikailag is megerősödött, távolságai megnyúltak. Így nála a megfelelő ütőválasztáson sok fog múlni.

Kíváncsian várom a hétvégét!”
 


A TELJES EREDMÉNYSORT ITT TEKINTHETIK MEG!


Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés