Jaczkovics Emma nemzetközi bronzérme




Több magyar hölgy golfozónkért is szoríthattunk az idei Szerb Nyílt Bajnokságon, amelynek a Belgrad Golf Club par 68-as pályája adott otthont. A háromnapos stroke play megmérettetés, ráadásul WAGR minősítésű is volt, ennek megfelelően elég erős nemzetközi mezőny gyűlt össze. A Pannónia Junior Akadémia játékosa, Jaczkovics Emma - bravúros teljesítményével - felállhatott a dobogó legalsó fokára.

„A cél a stabil játék és a nemzetközi tapasztalatszerzés volt. A verseny mindhárom napján sikerült single score-t ütni, ráadásul a világranglistán szereplő kiemelkedő játékosokkal – Sofya Morozova és Ekaterina Malakhova – együtt játszani, igazi élmény volt a számomra. Hihetetlen csata folyt közöttük minden nap. Sofy hatalmasat hajrázva az utolsó napon hat ütés hátrányból kiegyenlített és csupán az utolsó lyuk döntött végül mégis az orosz bajnoknő, Katja javára.” – nyilatkozta lapunknak Emma.

A Pannónia Junior Akadémia játékosa mellett Sándor Virágnak is szurkolhattunk, aki az utolsó napon elért eredménye alapján (85) jó szájízzel hagyta el a tornát. Caddyként édesapja segítette. Golfozónk értékelését a következő napokban olvashatják majd.



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés