Izgalmas szenior vetélkedő




Negyedszerre rendezték meg szerdán a Magyar Senior Golfozók Társasága szervezésében a Szenior Tavaszt. Az elmúlt években a verseny Grand Slam tornává nőtte ki magát, így igazi presztízs csata zajlott az otthont adó hencsei pályán.

A beszámolók szerint a torna önfeledt játékot és jó hangulatot hozott. A résztvevők nagyon boldogok voltak, hogy a gyönyörű környezetben elhelyezkedő, jól előkészített pályán játszhattak újra és küzdhettek a legjobb helyekért a régi szép időket idézve.

Az egyik résztvevő viccesen megjegyezte, hogy ma biztos valami front lehetett, hiszen sokan betliztek, bár való igaz az állandóan váltakozó irányú szél, illetve a (más helyszíneken) megszokottaktól lassabb greenek igencsak megtréfált jónéhány játékost. Továbbá megjegyezte, örül annak, hogy Hencse egyre intenzívebben visszakapcsolódik a magyar golf vérkeringésébe.

Bátran ajánlja mindenkinek, aki egy nyugodt kikapcsolódásra vágyik, látogasson el ide és szálljon meg a kúriában.

A férfiaknál nem volt kérdés!

Horváth Joe hibázott a legkevesebbet, így a tavalyi év után ismételten magabiztosan győzött a legjobb eredményt szállítva, Baldauf László és Nagy István előtt, ám mivel az MGC elnöke lett a Nettó győztes, Kovács Titusz vehette át a bruttó harmadiknak járó díjat.

Trónfosztás

A nőknél új győztest köszönthettünk. Kovácsné Földesi Katalin először nyerte meg a versengést, (bár az uralkodó bajnok Wieser-Takács Zsuzsa nem állt az elütőre, de ezt semmit nem von le az érdemeiből) Turkovics Ilonát és Probst Agnest megelőzve.

Magabiztos győzelem

A szuperszenior férfiaknál Ellis Donald elsőségéhez nem fért kétség. Mögötte viszont hárman is azonos eredménnyel zártak: Burto Alan, Szima Sándor, Juhász Sándor.
A Nearest to the Pint Miszlai Sándor, míg a női longest drive-ot, Probst, Agnes nyerte.

A bruttó első három helyezett mellett nettóban is jutalmazták a dobogósokat.


A Teljes Eredménysor a PC Caddie-ben!

Dobogósok

Női kategória:
Bruttó helyezések: Kovácsné Földesi Katalin, Turkovics Ilona, Probs Ágnes
Nettó helyezések: Sweeney Susan, Palotásné Horváth Zsuzsanna, Dr Erdei Éva

Szuper Senior kategória:
Bruttó: Ellis Donald, Szima Sándor, Juhász Sándor
Nettó: Burton Alan, Wass József,Mányi István

Senior Férfi kategória:
Bruttó: Horvath Joe, Baldauf László, Kovács Titusz
Nettó:Nagy István, Molnár Mihály, Malatyinszki Tamás


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés