Megkérte barátnője kezét Misa




Morozov Misa feltette a nagy kérdést és eljegyezte magyarországi barátnőjét. Az idestova 3 éves kapcsolat után érezte úgy golfozó barátunk, hogy feleségül kéri Pannit. Természetesen nagy az öröm!

HG Először is gratulálunk Misa! Minden férfi életében eljön a pillanat, amikor kissé elcsukló hangon felteszi a kérdést szíve választottjának. Hogy történt a lánykérés?

MM
Köszönjük szépen a gratulációt, valóban nagyon nagy a boldogság! A lánykérést már hosszabb ideje terveztem, de soha nem volt megfelelő az alkalom, mert egyikünk se szereti a giccses dolgokat, ezért például a Seychelles-szigeteken nem éreztem, hogy megfelelő lett volna a pillanat. Olyan eljegyzést szerettem volna, ami tényleg rólunk kettőnkről szól és nem a körülményekről. A leánykérés a közös otthonunkban történt, meghitt körülmények között.

HG Az esküvői időpont is megvan már?

MM
Még nincs meg, de nyáron elkezdjük keresni a tökéletes helyszínt. Mindketten a Balaton környékén szeretnénk az esküvőt, úgyhogy ebben is nagy az egyetértés.



HG A golfra rátérve… Már lassan három éve vagy igazgató a szentpétervári exkluzív pályán (MillCreek). Milyen tapasztalatokat szereztél, hogy érzed magad ebben a szerepkörben?

MM
Rengeteget tapasztaltam. Nagyobbak az elvárások, mint egy általános golfigazgatónál, mert nem csak ebben a pozícióban kell teljesítenem, hanem más feladatokba is bevonnak pl. marketing, pr, edzések, operáció. Nagyon nagyok a kihívások és ezzel együtt az elvárások is, ennek mind a jó és a rossz oldalával. Motivált vagyok, úgy érzem, hogy a klubbal harmonikus a kapcsolatunk. Sokat adok a pályának, de legalább annyit vissza is kapok.  

Idén május 19-én nyitjuk a szezont egy versennyel, valamint pár nappal rá megtartjuk a Leadership Golf conference-t, ami egy nemzetközi konferencia. Idén sok versenyünk és eseményünk lesz, úgyhogy szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne jönni hozzánk! (ITT tekinthető meg a golfklub)




HG Arról is beszéltünk, hogy a golfigazgatóság mellett a versenyzéssel sem hagytál fel. Ebből mennyi valósult meg és milyen célokat tűztél ki magad elé az idei évre?

MM
A formából nem estem ki, rendszeresen golfozom, továbbra is Szigeti Csabihoz járok edzeni, valamint a testedzéseket is komolyan veszem. Amint láttátok idén részt vettem az első magyar profi ranglista versenyen, de tervben van, hogy a cseh, illetve más profi versenyeken is az elütőhöz állok. Sőt egy-két qualifying school is a céljaim között szerepel. Ahogy időm engedi.

HG Mikor láthatunk a magyarországi pályákon, profi megmérettetéseken?

MM
Több magyar profi ranglista versenyen is részt fogok venni, például júliusban Hencsén a magyar profi bajnokságon, ahol remélem nagyon sok néző, érdeklődő lesz, akik szurkolnak majd nekünk, ezzel növelve a magyar golf népszerűségét. Fontosnak tartom, hogy a golfnak még nagyobb kultúrája legyen Magyarországon, hiszen nagyon érdekes, értékes és elbűvölő sportág. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés