Ranglista: Kötél Bence örülhetett a végén
A hétvégi időjárásra való tekintettel több versenyt elhalasztottak, ám a Balaton Golf csapata kitartott és megrendezte ranglista versenyét. Ahogy Baranyai Robi, a klub head pro-ja nyilatkozta: az esős körülmények ellenére minden flottul ment, nem volt csúszás a programban és nagyon szoros bajnoki csata folyt a győzelemért.

10-12 fokban, csapadékos körülmények között rendezték meg a Sennebogen ranglista megmérettetést, amely az időjárás mellett Závaczki Bálint és Kötél Bence szoros küzdelméről marad emlékezetes, akikhez még Somogyi Bence is csatlakozott. Végül a két bajnok Závaczki és Kötél között dőlt el a győzelem sorsa, ugyanis azonos eredménnyel zártak, így a kiírás szerint az utolsó hat szakasz döntött, ezúttal Bence javára, így ő emelhette magasba a bruttó győztesnek járó díjat. A mai párharcuk is megmutatta, izgalmas szezon áll előttünk, így ember legyen a talpán, aki meg meri tippelni a két hét múlva rendezendő jubileumi XXX. Magyar Kupát.

Köszönet illeti a Balaton Golf csapatát, akik mindent megtettek, hogy a játékosok - a körülményekhez képest - jól érezzék magukat. Meleg itallal várták a versenyzőket, akik előtt le a kalappal, hiszen az esős, hideg idő sem tántoríthatta el őket szeretett sportjuktól. Nagy taps jár nekik!
                                                   
A TELJES EREDMÉNYSORT ITT TEKINTHETIK MEG!          

Néhány fotó a versenyről (Facebook/Balaton Golf)


Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés