Székely Tamás nyert Törökországban

Jó hangulat, parázs csaták a Hideg Dani által szervezett versenyen. Így foglalhatnánk össze dióhéjban a törökországi edzőtábort.

Akárcsak az első, a második hét is nagyszerűen alakult, egyedül az időjárás okozott némi fejtörést. A játékosok és a főszervező is kitett magáért, így változatos és izgalmas napokat élhettek át.

Leginkább a golfra helyezték a hangsúlyt. A gyakorlás mellett texas scramble, egyéniben, és match play-ben mérhették össze a tudásukat a résztvevők.

A négyfős csapatversenyt a Kovács Gergő, Kovács Dávid, Kovács Kata, Kovács Tamás alkotta kvartett nyerte, míg a bestballban szintén a Kovács család két tagja, Kovács Kata - Kovács Tamás volt a legjobb.

Az egyéni versengés szintén szorosan alakult. A győzelmet Székely Tamás szerezte meg Horváth Mihály előtt. A harmadik helyen pedig a tatai klubkapitány, Rózsavölgyi János, illetve dr. Kornya László osztozott, miután összecsapásuk döntetlennel zárult.

Hideg Dani a beszélgetésünk végén hozzátette, hogy aki lemaradt, ne csüggedjen, ugyanis februárban 9-16. között visszatérnek a Sueno Golf Hotelbe, márciusban pedig Marbellán folytatják!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés