Tata duplázik a hétvégén

A tatai Old Lake Golf Club rátesz egy lapáttal, hiszen hétvégén két igen tradicionális versenyük is lesz. A szombati Vajnóczki Gábor Emlékverseny, és a vasárnapi Seiko férfinap döntő igazán kecsegtető lehet minden golfozónak. Így ismét érdemes lesz ellátogatni Tatára.

 

In Memoriam Vajnóczki Gábor

A tatai Old Lake örökös klubkapitánya, Vajnóczki Gábor, 2008-ban ment el közülünk. Azóta sem sikerült betölteni azt az űrt, melyet maga után hagyott a golfban és a szívünkben. Erélyes, ellentmondást nem tűrő, ugyanakkor hihetetlenül jó szervezőkészségű kapitány volt, aki minden tettével a golf felvirágoztatására és a játékosok összehozására törekedett.

Az Apa-Fia verseny is az ő kezdeményezésére indult el annak idején, hogy a családtagok is összejöhessenek néhány órára, és kellemes környezetben, élvezetes játék közben hangolódjanak újra egymásra a hétköznapok rohanása után. Október 20-án, szombaton Vajnóczki emlékére immáron 11. alkalommal rendezik meg a versenyt texas scramble formában, úgy hogy a klubkapitány nincs már köztünk. A megmérettetés keretében a játékosok meleg szívvel, jó érzésekkel gondolhatnak vissza az Old Lake néhai vezérére. A versenyzőket 3 kategóriában (családi, baráti, Pro) értékelik valamint a legjobb nettó eredményt elérő apa-fiú páros nyeri a ”Vajnóczki Gábor” vándorkupát.

Seiko Férfinap döntő

Október 21-én, vasárnap az emblematikus keddi Seiko Férfi Nap sorozat döntőjét rendezik meg. Ráadásul a klub fennállásának 20. évfordulójának alkalmából felvágják az ünnepi tortát is. Jó hangulatra és minőségi szórakozásra lehet számítani.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés