Gratzl vitte a prímet

Jó hangulatú versenyen vannak túl a szeniorok

Szeptember 12-én, szerdán, a tatai Old Lake Golf Clubban rendezték meg a tavaly életre hívott Szenior Tizenkettek Golfbajnokságát, ahol a ranglista alapján a legjobb szenior magyar golfozók (nagyrészt a válogatott gerince), illetve vendégjátékosok léptek a pályára. Azt már mondanunk sem kell, hogy a torna rendkívüli izgalmakat és szoros eredményeket hozott, melynek végén Gratzl Ferenc örülhetett. Ő nyerte a gigászok harcát.

 

A pálya remek állapotban várta a játékosokat, és a tatai klub a tőle megszokott gondossággal készítette elő a fairway-eket, és a greeneket. Külön kiemelendő, hogy az elmúlt években a klub Achilles-sarkának számító vendéglátásukat is új szintre emelték. Köszönhetjük ezt a nagy szaktekintélynek örvendő új séfjüknek, Bognár Krisztiánnak. Jó szívvel ajánljuk a golfozóknak, hogy ha tehetik, kóstolják meg a virtuóz szakács és csapata ínycsiklandó ételeit.

Köszönet illeti továbbá, a Magyar Senior Golfozók Társaságának valamennyi tagját, az elnököt, Dietrich Tamást, a szövetségi kapitányt, Jakobi Lászlót a kitűnő szervezésért, nem megfeledkezve a Koplányi Tibor által felajánlott ágyas pálinkáról és a mennyeien finom szarvas kolbászról, amelyeket a különdíjasok nyertek, illetve a pályáknak a vouchereket. Ők mind-mind hozzájárultak a felejthetetlen, jó hangulatú II. Szenior Tizenkettek Golfbajnokságához.

A verseny középpontban leginkább a dr. Horváth Péter, Horváth Joe, Kovács Titusz alkotta bajnoki trió állt, akik ádáz csatát vívtak. Az általános közvélekedés az volt, hogy közöttük dől majd el a torna győzelem sorsa. Ám, amíg ők egymásra figyeltek, addig pilótánk, Gratzl Ferenc (78 ütés) nyomás nélkül játszva, kisebb meglepetést okozva, az élre repítette magát, köszönhetően többek között a pálya 13. szakaszának par 5-ösén ütött eagle-jének. A szezonban már többször ott volt a kezében a győzelem, nagy öröm, hogy végre kijött neki a lépés. A második helyen Dibusz László (79) végzett jobb hátsó kilencének köszönhetően, megelőzve a regnáló szenior bajnokot, Horváth Joe-t (79).  Többszörös bajnokunk, Kovács Titusz épphogy csak lemaradt a dobogóról, de nem volt oka a szomorkodásra, ugyanis több különdíjat – Longest drive, Nearest to pin – is magáénak tudhat.

 

A legjobb 12 versenyző mindegyike emlékéremmel és ajándékcsomaggal térhetett haza a Jakobi Koncert Kft. támogatásával.

 

A TELJES EREDMÉNYSORT itt olvashatja!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés