XIII. Manager Cup 2018: Rózsa Dávid nyert

Ha szeptember, akkor Manager Cup is. Már szinte hagyománnyá vált, hogy Hovánszky László (a METSPA vezérigazgatója) és Bárány István (a Perla Service igazgatója) megszervezi ezt a színvonalas versenyt, sok meghívott vendég részvételével. Idén szeptember 9-én, vasárnap rendezték meg az alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Clubban a már hagyományosnak mondható Manager Golfkupa és Családi Napot. Nagyon jól szervezett golfversenyt és igen színvonalas családi napot is élvezhettünk egy időben. A küzdelem a Pirelli, a BMW és az élelmiszeripari cégek értékes ajándékaiért is folyt (na és természetesen a golfkupákért és a dicsőségért).

A versenyt napos, meleg, szinte nyári időben, nagyon jó minőségű golfpályán rendezték meg. 9 és 11.30 között indultak a hármas és négyes flightok, összesen 60 játékos kezdett el játszani, jóval többen, mint tavaly. Érdekes, hogy a játékosok csaknem fele ázsiai volt. A verseny rangját jelzi, hogy elindult pl. Batta Krisztina, Kocsis Réka, Bohács Zsolt, Dudás Károly, Ralph Müller, Rahul Chhabra indiai nagykövet is, a régóta golfozók közül.

Bárány István szervezésében egészen egyedülálló és színvonalas programot élvezhettek a meghívott vendégek: a kezdőknek például minden órában volt golfoktatás a driving range-en. Továbbá BMW gépkocsi bemutató és tesztvezetés, íjászat, air soft lövészet, versenyautó szimulátor, jóslás, sorselemzés, ékszerbemutató, Clarins sminkelés, szépség és bőrápolási tanácsadás. Gazdag gyerekprogramok is voltak: pólófestés, légvár, rodeó-bika, elektromos kisautók. Hahn Roland, Jakobi András és Eiring Kristóf golfoktatók tanították a golf alapjait, akinek tetszett, az ezután óránként részt vehetett a kezdők golfversenyén. Errol Bhalai is oktatott, ő a saját tanítványait. Pályatúra, golfautó-vezetés is volt a programban. A vendégek reggeltől egészen délutánig fogyaszthatták az ételeket és a játékosok a klubház éttermében, a gazdag ételválasztékkal megrakott svédasztalokról kóstolhattak fagylaltokat és édességeket is. A koktélokról a Zwack koktélbár gondoskodott. Örömmel találkoztunk többek között például Dr. Szórád József klubelnökkel, Szeberényi Máté golfbajnokkal (és főorvos apukájával), Kovács Ági olimpiai bajnok úszóval, Lakatos Péter és Petrás István üzletemberekkel, Rack Györggyel. Több médium is jelen volt az eseményen.

A versenyzők 12 óra után folyamatosan érkeztek be és 15 órakor volt az eredményhirdetés. Az eredmények - a számítások alapján - a következők lettek:

 

Bruttó:

Rózsa Dávid 

Batta Krisztina 

Bohács Zsolt

 

Nettó Férfi A (0-13,9 hcp):

Weng Jin Xing 

Koller György

Bohács Zsolt

 

Nettó Férfi B (14,0-36,0 hcp):

Xu Dong Yin 

Nehammer Ulrik 

Chi Young Choi 

 

Nettó Szenior:

Csepregi Csegő

Berkes Gyula 

David Newton

 

Nettó Női:

Batta Krisztina 

Kocsis Réka

Luu Thi Thu Huong 

 

Nettó Junior:

Károly Ádám 

Somogyi Bence 

Kemény Kevin

 

Dr Horváth Dávid

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés