Horváth Joe nyerte a Levendula Kupát

Különleges eseménnyel jelentkezett a hét utolsó napján a Balaton Golf, ugyanis a verseny a levendula bűvöletében telt. A csodás balatoni klíma, valamint az értékes díjak és levendulás ajándékcsomagok mind-mind hozzájárultak a kivételes naphoz. A legjobb Horváth Joe lett, míg a legszerencsésebb Zámbó Ágnes, aki friss házasként nyerte meg - sorsolás útján - a Villa Vitae Balatonfüred 2 fős 2 éjszakás ajándékutalványát.

Tökéletes golfidőben, jó hangulatú versenyt rendezett a Balaton Golf csapata, melynek végén a Kalóz Sportbisztó jóvoltából ínycsiklandozó menüvel várták a beérkező játékosokat: egészben sült chilis sertéstarja mogyorós jázmin piláffal, levendulás Fövenyesi Panna Cotta barackkal pótolhatták a golfozás során elveszett energiát.  

A családi körben zajló jó hangulatú napot gazdag díjkiosztóval zárták, ahol számos értékes nyeremény talált gazdára. Így nagyon sajnálhatja, aki nem vett részt a versenyen. A gyönyörű szép csokrokat és koszorúkat az Angyalok Műhelye ajánlotta fel a díjazottaknak a kupák mellé.

Emellett voltak kisebb- nagyobb tárgynyeremények is: kertmozi, levendulás eperdzsem, levendula szörp, levendulás ajándékcsomagok, levendulás natúrkozmetikumok.

Díjazottak:

Bruttó: Horváth Joe (79 ütés)

Nettó:

Super Senior I-III.: Stróbl Mátyás, Zámbó Nikolaus, Gáspárdy Gyula

Férfi A I-III.: Gulyás Gyula, Horváth György, Michael Martin

Férfi B I-II.: Rothweil Gábor, Schmalz Udo

Női I-III.: Zsadányi Ildikó, Páll Elisabeth, dr. Vofkor Ida Réka

 

Longest Drive Hölgyek: Sweeney Susan

Longest Drive Urak: Udo Schmalz

Nearest to pin: Rothweil Gábor

 

Tovább robog a Balaton Golf szezonja. Fontos információ! Az eredetileg jövő hét szombaton rendezendő Balaton Golf Kupa II. –t július 14-re, szombatra tették át, így az esemény ranglista és kupaforduló is lesz egyben. A júliust pedig a nagy hagyományokkal rendelkező, népeszerű Balatoni Borok Golfversenye zárja július 22-én, vasárnap.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés