Golfvilágbajnokságon a magyar színeket képviselve

November végén immár 23. alkalommal rendezték meg az Amatőr Golfvilágbajnokságot, az amatőr golfozók élmezőnyét felvonultató nemzetközi tornát. Ebben az évben a rangos eseményt egy csodálatos helyen, Malajziában, Kuala Lumpurban tartották. A bajnokságon számos ország versenyzője vett részt, köztük a magyar különítmény 5 játékosa, akik saját költségen utaztak ki a világbajnokságnak otthont adó helyszínre, hogy képviseljék hazánkat.

Nagy Csaba rövid értékelést adott lapunknak.

 

„Csodálatos szállodában laktunk és lenyűgöző versenypályákon játszottunk: Templer Park Country Club, Sungai Long Golf & Country Club, Kota Permai Golf & Country Club, The Mines Resort & Golf Club. Igazi maraton volt a hét, melynek minden napján játszottunk szűnni nem akaró hőségben, magas páratartalommal fűszerezve. Emiatt aludni is csupán néhány órát tudtunk. Átmeneti felfrissülést csak egy kisebb eső hozott az utolsó napon.

Büszke vagyok a csapatra, egy emberként küzdött az elénk gördülő kisebb-nagyobb akadályokkal. Mindezek ellenére fantasztikus volt! Bár nagyon elfáradtunk, az élmény mindenért kárpótolt minket.

Nagy reményekkel vágtunk neki a világbajnokságnak és a tavalyi 19. helyezést felülmúlva, a 17. pozícióban zártunk. A versenyzők egyéniben 5 hendikep kategóriában indultak. A legjobb helyezést Dudás Karcsi szállította, aki 7. lett a kategóriájában.” – számolt be élményeiről Nagy Csaba.

Eredmények

0-5 dr. Bohács Zsolt csapatkapitány a 16., 6-10 Dudás Károly a 7., 11-15 Malatyinszki Tamás a 24., 16-20 Nagy Csaba 20., és 21-25  között Dr. Kornya László 21. helyen végzett.

További eredmények ITT

Részletes élménybeszámolóval hamarosan jelentkezünk!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés