Tradicionális szezonzáró

Szép őszi idő volt Bükön

Egy golfklub életében meghatározó mérföldkő - a megannyi tradicionális és univerzális esemény mellett - az aktuális szezont nyitó és záró verseny. Az előbbi mindig az izgatott várakozást jelenti, míg az utóbbi egy kis szomorúsággal teli. Szombaton a Greenfield méltóképpen, - a hagyományoknak megfelelően - a Szezonzáró Forralt Bor Golfkupa versennyel búcsúztatta idényét.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, nagyszerű volt a hangulat, a klubház tepertős kenyértől illatozott és megannyi golfozó jó barát derűs beszélgetése töltötte be a teret. Idén a forralt borra és forró teára nem nagyon volt szükség, hiszen a közelgő téli hideg helyett, szikrázó napsütéses idő és őszbe öltözött büki pálya várta a résztvevőket. A versenyt, a hagyományokat követve, texas scramble formában rendezték meg, 4 fős flight-okban.

A nap legjobb párosa Kokol Ferenc és Simon Dániel lett, szenzációs -2-es eredménnyel búcsúztatták a 2017-es szezont és érdemelték ki a bruttó elsőnek járó díjat Bozsaky János és Bozsaky Márk, apa-fiú páros előtt, akik a nettó legjobb duója lettek. Az eredményhirdetéskor a megszokott gazdag jutalom várt a résztvevőkre.

Díjazottak

Bruttó I.: Kokol Ferenc - Simon Dániel (-2)

Nettó I-II-III.:

I. Bozsaky János - Bozsaky Márk (43 nettó stableford)

II. Baranya László - Novák Endre (42)

III. Vassilev Nikola - Vassilev Radislav (42)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés