Szezonzárás Spanyolországban

Elkezdődött a téli holtszezon. Többen tartanak év végi levezető edzőtábort, hogy utána szeretteikkel, családi körben élvezzék a karácsonyt. Fehér Zsolt és csapata az előző hetet Spanyolországban töltötte. Zsolt volt a főszervező, így számolt be lapunknak:

„A szezont hagyományosan egy téli utazással zárjuk. Idén, a februárban már megismert helyszínt választottuk: a Dénia Marriott Hotelt, La Sella Golf Clubot. Az eddigi legnépesebb csoport (20 fő) indult el meghódítani a 3x9 lyukat. Voltak, akik Svédországból csatlakoztak hozzánk, a csapat nagy része pedig itthonról.

Az előzetes edzésterv a hétfői eső miatt egy kicsit borult így a szerdai szabadnap is golffal telt. Este a csapaton érezhető volt a fáradtság, mindenki korán nyugovóra tért.

A tanítványok nagyon jól teljesítettek, Lukács Margit megszerette az "utált" hybridet, Molványi Mari leküzdte "víziszonyát" és ő is megszerette a hybridjét. Két olyan hölgy is volt a csapatban, akik idén kezdtek (Paizs Zsuzsa és Füzesséry Éva), ők nagyon szorgalmasan gyakoroltak, meg is lett az eredménye, mert a spanyol pálya "ízébe" is belekóstolhattak.  

Rócza Gábor és Gyenes Anikó felkészülése - véleményem szerint - várakozásokon felül sikerült. Erre példa: Anikó több birdiet is ütött az 5 játéknap alatt és az egyik kilenc szakaszon délelőtt 43-at (+7), majd délután 42-őt (+6) játszott, 32-es playing handicappel. Gábor course managementje sokat fejlődött és a rövidjátéka kifogástalanná vált, annyira, hogy az egyik rövidjáték klinika alatt ő mutatta be a kívánt ütéstípust.

Összességében nagyon jó hangulatú és hasznos hét volt, amit a tanítványok is igazoltak. Természetesen az esti kártyázások nem maradhattak el. Elkezdtük tervezni a februárt, ahova már érkeztek jelentkezések, igaz, a helyszín még nem dőlt el, de amint megvan, tájékoztatjuk az érdeklődőket.”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés