Nyílt nap és Greenkeeper verseny Zalacsányban

A Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott 18 szakaszos, 160 hektáron elterülő, 6650 méter hosszú championship golfpályája, idén számos neves rendezvénynek, golfversenynek adott otthont és bizonyította, hogy a látogatóknak nagyszerű golfélményben van részük. Minden bizonnyal ezen a hétvégén is így lesz, hiszen a Magyar Greenkeeper Szövetség scramble golfversenye mellett, bemutató napot is tartanak az érdeklődőknek.

Lassan itt a szezon vége, amely kitűnő alkalom, hogy kifejezzék elismerésünket azoknak, akik munkájukkal hétről hétre nagyszerű pályát bocsájtanak a golfozók rendelkezésére. Ez alkalomból rendezik meg a Greenkeeper versenyt.

Jó hír továbbá, hogy a versenyt megelőző pénteken, és utána is 50% green fee kedvezménnyel játszhatnak a résztvevők.

Verseny kiírása ITT

Ráadásul a megmérettetés mellett a környékbelieknek Bemutató napot is tartanak. A 2-3 órás program célja, hogy bevezessék a golf iránt érdeklődőket a sportág fantasztikus világába. Összefoglalják érveiket a játék mellett, megmutatják szépségeit, amelyekért bármilyen életkorban érdemes azt elkezdeni.

A golfautós pályatúrákon megismerhetik a világszínvonalú versenypályát, majd a gyakorlópályán a golfozás alapjait.

A programot házi versennyel zárják, levezetésként pedig frissítővel és süteménnyel kedveskednek a vendégeknek az impozáns klubház teraszán.

A részvétel a gyermekeknek ingyenes, az első 100 felnőtt jelentkezőnek 4.000,- Ft.

8782 Zalacsány, Csány László utca

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   |   +36 20 403 4960   |  www.zalasprings.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés