Jó volt nosztalgiázni!

Nagy sikerrel ért véget a hétvégi Nosztalgia Golf Nap. Az érdem Pólus Szvetlanáé és Lajtai Péter társszervezőé.

Az eseményről Dibusz László, a texas verseny egyik bruttó győztese számolt be lapunknak. Hozzátette, nem bánta meg, hogy a szombati versenyek közül erre tette a voksát.

„Jó pályán, nagyszerű szervezés, ahol Szvetlánáék mindent megtettek, hogy a jól érezzük magunkat. A golfverseny volt értünk és nem fordítva és ezt végig érzékelni lehetett. Úgy éreztük, hogy tartozunk valahová! Több hasonló kezdeményezésre lenne szükség. Jó volt ott lenni, hiszen akármerre néztem mosolygós embereket láttam. 

Az érdeklődőknek a putting greenen, valamint a rangen golfkóstolóval kedveskedtek. Igazi klub hangulat volt, amit a bográcsban rotyogó gulyás, valamint az érmelléki és villányi borok és különböző italok tettek hangulatossá. Ami még pozitívum, hogy nem volt nevezési díj és a korábbi Pólus tagok is kedvezményeket kaptak a greefee árából.

Negatívumként az Eagle-rendszert tudom felhozni, amely miatt az eredményekre ezúttal is várni kellett. Már évek óta próbálkoznak összerakni egy működőképes rendszert, amely továbbra sem funkcionál. Ez nem törömdőséget jelent a szövetség részéről. Ezen változtatni kellene, hiszen emiatt mennek idő előtt főként haza a játékosok.

A versenyünkkel nem vagyok maradéktalanul elégedett. Egyéniben a +5-ös score jó lett volna, de a texas miatt jobbra számítottam. Figyelembe véve azonban, honnan jöttünk fel, végül is nem rossz. Nekünk nem kezdődött jól a verseny, ugyanis a hetedik szakasz után már +4-ben álltunk, ám végül sikerült kiegyensúlyozottan teljesíteni a szakaszokat, ami győzelmet ért! Egyáltalán nem bántam meg, hogy a Nosztalgia Golf Napot választottam!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés