Cél a SportAccord

A nyáron megválasztott FIFG elnökség közzétette a közelmúlt fontos lépéseit, valamint, hogy mit tervez még 2016-ban, a hátralévő pár hónapban és hosszútávon.

Közleményükben tájékoztatnak arról, augusztusban és szeptemberben a korábbi elnökséggel dolgoztak azon, hogy minden információ a Roberto Balestrini vezette új elnökség rendelkezésére álljon. Jelenleg a 2017-es költségvetés előkészítése van terítéken, ami alapos tervezést igényel, és meg kell fontolni a rendelkezésre álló tartalékok és források felhasználását.

Októberben az összes tagország megkapja a 2017-es esztendőre tervezett költségvetést. Az elnökség felülvizsgálja az országok tagságának jogosságát, a már meglévőkét és a felvételt kérőkét egyaránt. A tervek szerint egy játékosbizottságot is felállítanak, hogy a footgolfosok véleményét is kikérjék fontos kérdésekben. Novemberben a szövetségek képviselőivel átbeszélik a szabálykönyvet, kell-e valamit változtatni. A játékosok számára olyan tagságot biztosítanának a jövőben, amely különböző előnyökkel jár majd a számukra.

A legfontosabb cél, hogy az FIFG a SportAccord (az olimpiai és nem olimpiai sportágakat, valamint nagyszabású sportesemények szervezőit tömöríti) tagja legyen. Decemberben közzéteszik az eddigi eredményeket, és hogy hol tart a folyamat.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés