Luxemburg vár ránk

Megszerezni a 14. helyet, ez lehet a cél

Folytatta versenyét a szenior női válogatottunk Marbellán, ahol a XXVI. Marisa Sgaravatti Trophy második napi stroke play válogatóját rendezték meg. A forduló végén kiderült, hogy hányadik helyekért küzdhetünk a következő két körben, match play formában. A magyar színeket Vainio Győri-Molnár Mária kapitány, Kovácsné Földesi Katalin, Molnár Lászlóné, Zsadányi Ildikó, Palotásné Horváth Zsuzsanna képviseli.

Szenior női válogatottunk már az első napon is megmutatta, bennük lehet a potenciál egy jobb eredmény elérésére. Jó teljesítményt nyújtva a 15. helyről kezdhették a második napot.

Ám nem jött ki a lépés hölgyeink. Néhányukon már a fáradtság jelentkezett, amihez nagy meleg is hozzájárult, nem is csoda, hiszen már négy napja küzdenek. Volt két gyakorlónap, két versenynap, és még van hátra kettő, ami talán könnyebb és nyugodtabb lehet. A hangulat továbbra is kiváló, hiszen golfon kívül, bridzselnek és a hotel wellness szolgáltatásait is igénybe veszik. A nap végén, elegáns gálavacsorán vettek részt a játékosok flamenco est és különleges finomságok kíséretében.  

A magyar csapat legjobb eredményét ismét a szülinapos Vainio Győri-Molnár Máriának sikerült elérnie, aki első napi 89-es köre után, szerdán 87-et játszott. Ő az egyetlen, aki átszakította a 90-es képzeletbeli szalagot. Molnár Lászlóné szinte megismételte első napi teljesítményét és nyitónapi 90-es eredménye után, 91-et játszott. Zsadányi Ildikó egy az egyben lemásolta nyitókörét, így két 95-ös körrel zárta a stroke play versenyt. Kovácsné Földesi Katalin ugyancsak nem zárt erős napot, a 93-as eredménye után, 100-at játszott. Szenior női válogatottunk ötödik tagja, Palotásné Horváth Zsuzsanna, - bár javított a második napon - így sem lehet maradéktalanul elégedett (100, 98).

Azonban öröm az ürömben, hogy csapatunk még mindig maga mögött tartja Lengyelországot, így továbbra is a 15. helyen állva várhatjuk az első Match Play kört, ahol Luxemburg ellen kell felvennünk a kesztyűt.

Eredmények ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés