Négy honfitársunk is a CUT-ban!

Palanszki hengerelt Csehországban

A pénteki, második játéknappal folytatódott a magyar profi válogatott öt tagjával a WGM Beroun Czech Open tornája. A pénteki kör végén kiderült, ki az a 60 játékos, aki folytathatja a küzdelmeket a harmadik és negyedik napon, azaz túlélte a felezést. Magyar szempontból pozitív mérleget zártunk, ugyanis négy honfitársunk bejutott a CUT-ba.

Volt miért és kikért szorítanunk. A nap legjobb magyar eredményét Palanszki Benjámin szállította, aki ráadásul a második kör második legalacsonyabb score-ját érte el Cafourek Jan-nal és Schovánek Robert-tel együtt -3-at játszva. Náluk csak Ajster Sebastijan játszott jobban, ő -4-gyel zárt. Palanszki második napi nagyszerű játékával jelenleg (75, 69) együttállásban, a 11. helyen áll Lugosi Tamással (73, 71) egyetemben, aki szintén par alatt játszott a második napon.

Eiring Kristóf szinte egy az egyben lemásolta nyitónapi körét, ugyanis 75-ös köre után ma újból 75-öt ért el, így a T 37. helyről folytathatja a viadalt. Nem zárt erős napot Hahn Roland, ugyanis 74-es köre után ma 81- et játszott, de szerencséjére ez éppen elegendő volt, hogy bejusson a legjobb 60 játékos közé.

Nem jött ki a lépés ellenben Petkovics Bálintnak, aki csupán két ütéssel maradt el a bejutó helytől, így összesített 157 ütéssel (74, 83) a T 64. helyen zárta a tornát a 113 fős mezőnyben.   

EREDMÉNYEK ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés