Látótávolságban a dobogó

Hétfőn következő állomásához érkezett a Czech PGA Tour versenysorozata. Magyar Profi Válogatottunk szinte teljes létszámmal, 5 játékossal képviselteti magát a Csehországban rendezett kétnapos Ropice Golf Trophy-n. Az első nap után három játékosunk – Petkovics Bálint, Hahn Roland, Lugosi Balázs- is pódium közelbe került, így bizakodva várhatjuk a záró kört.

A versenyt NIČ Petr vezeti 66 ütéssel. Mögötte a második helyen SIAKALA Marek (68) áll, míg a harmadik helyen együttállásban KOŘÍNEK Aleš és NOVÁK Vítek foglalnak helyet 69-es eredménnyel.

A legjobb magyar eredményt Petkovics Bálint szállította az első napon, aki even par-ral az igen előkelő 7. helyen zárt. Szorosan a sarkában ott van Hahn Roland és Lugosi Balázs duója +1-et játszva, a T 8. helyen, így profi triónknak reális esélye van, hogy akár a 3. helyezést elcsípje. Nem zárt önmagához képest erős napot Lugosi Tamás, aki az előző szlovákiai fordulóban élete első nemzetközi dobogóját ünnepelhette. +4-es eredményével a T 34. helyen áll. Válogatottunk 5. tagja Eiring Kristóf +6-os soce-ral a 41. helyről várhatja a Ropice Golf Trophy második, azaz záró napját. 

Eredmények ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés