Livescoringok: Versenyáradat a főszezonban

Lássuk, kik és hol versenyeznek a hétvégén

Junior válogatottunknak hamarosan megkezdődik a nagy nyári menetelése, hiszen július közepétől augusztus közepéig több nemzetközi versenyen lesz jelenésük a versenynaptáruk szerint. Többek között Észtországban, Litvániában, Ausztriában megrendezett bajnokságokon, valamint a főversenyként a Svácjban megrendezésre kerülő European Young Mastersen állnak az elütőre júliusban. Levezetésként Szlovákiában, majd augusztus 18-án a Lengyel Junior Nyílt Bajnoksággal zárják a nyári időszakot. De ne szaladjunk ennyire előre, haladjunk szépen sorjában és kezdjük az első állomással, amely hétvégén indul, valamint nézzük meg, hogy a junior válogatotton kívül kinek szoríthatunk még a hétvégén.

A magyar junior válogatott négy tagja – Szemerey Lili, Jancsik Renáta, Rózsa Dávid, Rózsa Dániel- július 8. és 10. között a Balti-tenger mellett elterülő Észtországban, az Észt Junior Nyílt Bajnokságon, majd július 15-17. Litvániában képviselik a magyar színeket.

Az észtországi golf már több, mint 20 éves. 1993-ban volt, hogy a legelső golfpálya a Niitvälja megépült. Azóta az észt golf gyorsan fejlődött és ma már hat 18 lyukú pályával büszkélkedhetnek.

A hétvégi bajnokság alkalmával a gyönyörű Pärnu öböl partján elterülő 18 lyukú White Beach golfpályán játszanak, amelyet 2015. nyarán adták át. Esetében egy nagyon technikás links típusú pályáról beszélhetünk, amely amellett, hogy egy folyó mentén kanyarog, vízakadályok és a szintkülönbségek teszik igazán izgalmassá.

Az Észt Junior Nyílt Bajnokságon a fiuk és a lányok U12/U15/U18/U21 kategóriában versenyeznek. Míg a nagyobbak (U18/U21) 54, addig a kisebbek (U12/Z15) 36 lyukon mérik össze tudásukat.

Bízunk, a minél sikeresebb szereplésben!

Az eredményeket ITT követheti!

 

Olivér ismét nemzetközi szintéren

A junior válogatott mellett felnőtt golfozónk, Csányi Olivér is harcba száll a Litván Bajnokságon, ahol információink szerint elég erős mezőny gyűlt össze. Olivér új shaftokkal vág neki a hétvégének és bravúros ciprusi dobogója után bízik a hasonló folytatásban.

Az eredményeket ITT követheti!

 

Závaczki Belgiumban versenyez

Korosztályos bajnokunk Závaczki Bálint jó formában van és a sikeres szlovén junior bajnokság után csütörtöktől szombatig Belgiumban van jelenése, ahol Európa második számú u14-es korosztályos versenyét, a Belga International Golf Championship-et rendezik meg.

Az eredményeket ITT követheti!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés