Pénzdíj, élő közvetítés és fontos pontok

Olaszországban, Udinében folytatódik a világ legrangosabb sorozata, a European Footgolf Tour. A nyolcadik állomáson tizenhat magyar igyekszik újabb pontokat gyűjteni.

Két magyar található az EFT élmezőnyében hét fordulót követően. Gelencsér Gábor (EMFGSE) 15., Papp Péter (BFGT) 20. a sorozatban, ahol a négy legjobb eredmény számít a végelszámolásnál. A csapatversenyben Magyarország jelenleg ötödik. Az előttünk álló hétvégén Udinében gyűlik össze a világelit, a legjobb footgolfosok teljesítményét most először élőben lehet majd követni az interneten. Ezen kívül az is csábító lehet a játékosok számára, hogy a versenyen több mint tízezer Euró talál gazdára.

italystageHazánkat Flink János, Kocsis Sándor, Zsuppán Péter, Zsuppán Donát (mind Outsiders), Schneider Ferenc, Kuts Zoltán (mindkettő Evergreen), Hinora Ferenc, Szmolicza Gábor (mindkettő Royal), Szántay Gina , Bakó Attila, Lengyel Béla (mindhárom FTC), Papp Péter, Balázsi Csaba, Podusil György, Tajtyi Róbert és Tajtyi Ákos (mind BFGT) képviseli.

A Tour augusztus első hétvégéjén, Svájcban folytatódik majd. A Footgolf Országos Bajnokság ötödik körét július 31-én, vasárnap, új pályán, a Golf Club Imperialban, Balatongyörökön bonyolítják.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

ITALIAN OPEN

A TOUR ÁLLÁSA


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés