Csak dicséret illeti őket

 Folytatva a „ki hogyan élte meg” rovatunkat, megkértük a senior és a junior Nettó kategória győztesét, hogy meséljék el nekünk, hogyan élték meg az idei, 2015-ös Magyar Kupát.

Folytatva a „ki hogyan élte meg” rovatunkat, megkértük a senior és a junior Nettó kategória győztesét, hogy meséljék el nekünk, hogyan élték meg az idei, 2015-ös Magyar Kupát.

Oltványi Katalin (MK Nettó Senior Női kategória győztese, az MGC versenyzője)

Nagyon jól éreztem magam a versenyen és külön öröm, hogy a 2013-as és 2014-es év Nettó második helyezései után végre győzni tudtam. Remélem ez a tendencia a Senior Bajnokságon is folytatódik, ahol szintén az elmúlt két évben bruttó értékelésben, be kellett érnem a dobogó második fokával. Nagy megtiszteltetés Szűcs Gabival játszani, aki mint ismerjük nagyon elszánt, így minden bizonnyal őt kell majd legyőznie annak, aki nyerni akar. Ezúton is sok sikert kívánok neki a júniusban a Pannonián megrendezendő Senior Egyéni EB-re.

A Magyar Kupára visszatérve nagyon jó hangulat volt, jó érzés volt újra találkozni a többiekkel és nagyszerű volt látni, hogy ilyen sokan vettek részt a versenyen. Nekem ez tökéletes szezonindító volt. Mindkét napon jó flight társaim voltak és a teljesítményemmel is elégedett vagyok. Hoffman Grétával csoda volt játszani a nyitányon, meg is dicsért, hogy nem nagyisan ütöm a labdát!

A második nap nehézsége az volt, hogy nemcsak magunkkal, de a széllel is meg kellett küzdenünk. A labdákat sikerült szépen laposan ütnöm, pont, ahogyan kell. Bár egy-két ütést benne hagytam a pályában, ettől függetlenül Böndicz Gergő kapitány úr is megdicsért: „Éppen annyit játszottál, amennyit kellett Kati!” Előre léptem, így bizakodva tekintek a júniusi Seinor Bajnokságra, majd a júliusi Senior Női Csapat nemzetközi versenyre is.

Tóth Maya Napsugár (MK Nettó Junior Lány kategória győztese, OLGC versenyzője)

Szombaton remekül előkészített pálya és csodálatos idő fogadott minket Kisorosziban. Jó formában vágtam neki a Magyar Kupának, és az első napi teljesítményemmel nagyjából elégedett voltam, bár maradt benne még néhány ütés, mert az összes birdie puttom kifordult. Másnap a változékony szél sajnos sokszor megviccelt, sokkal jobb score-t vártam magamtól. Összességében elégedett vagyok, hiszen 2012 után ismét megszereztem a Nettó Junior Lány I. helyet, valamint összesítésben bruttó 9. lettem. A héten indulunk a Szerb Openre a válogatottal, nagyon várom, hogy ismét elütőre állhassak és a tőlem telhető legjobb játékkal a maximumot hozzam ki magamból.

 

Hamarosan az idei Magyar Kupa győztesével készült interjúnkat is olvashatják a weboldalunkon!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés