Golfversenyek Svájcban

 Augusztus 22-én, szombaton a svájci Klum Golf St.Moricz két versenynek, az International Manager Cup & Open Tour fordulójának és a klub éjszakai versenyének (night tournament) is a helyszíne lesz. A 9 darab, par 3 szakaszból álló pálya fantasztikus környezetben fogadja a játékosokat, ahol a leghosszabb szakasz is csupán csak 120 méter hosszú, ráadásul két szakaszon keresztül, egyedülálló módon, bobpálya is vezet.

Augusztus 22-én, szombaton két versenynek, az International Manager Cup & Open Tour fordulójának és a klub éjszakai versenyének (night tournament)  is a helyszíne lesz a svájci Klum Golf St.Moricz. A 9 darab, par 3 szakaszos pálya is fantasztikus környezetben fogadja a játékosokat, ahol a leghosszabb szakasz is csupán csak 120 méter hosszú, ráadásul két szakaszon keresztül, egyedülálló módon, bobpálya is vezet.

A klubot az a megtiszteltetés érte, hogy Monty Shadow luxus guru is jelen lesz a versenyeken, aki amellett, hogy a világ legnagyobb márkáinak tanácsadója, olyan emberek barátságát is a magának tudhatja, mint Silvester Stallone vagy Robert De Niro, de királyok, sejkek ismeretségét is élvezheti. Szombaton, a versenyeken túl, a játékosok többek közt biciklizhetnek, vitorlázhatnak a környéken, meglátogathatják a közeli hegyeket, és bekapcsolódhatnak a St. Moricz Art Masters 10 napos kulturális fesztiválba is, melyet szintén a verseny kiemelt vendége alapított.

Már ebből is látható, hogy a rangos Klum Golf St, Moricz milyen nagy hírnévre tett szert a világ pályáinak körében , éppen ezért ne lepődjünk meg, ha világhíres sztárokkal is összefutunk a pályán!  


Mr. Monty Shadow (balra) és Mr. Marko Korač (jobbra)


 

Jelentkezés, további információ:

Kulm Golf St. Moritz
Tel: +41 81 836 82 36
mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.stmoritz-golfclub.ch
 
Árak:

A Klum Golf klub tagjainak: 82 Euró
Külsős játékosoknak : 111 Euró

Az ár tartamazza a green fee-t, indulócsomagot, vacsorát és éjszakai felszerelést

Nyeremények:

A Baume& Mercier minden versenyen felajánl 1 db luxus karórát, melyet sorsolás alapján kerül kiosztásra.

A Hole in one díj a Yike Bike jóvoltából egy darab összecsukható, elektromos bicikli


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés