Hétvégén jön Budai Golf Kupa

 Augusztus 16-án, szombaton rendezik meg a Budai Golf Kupát, mely a Budai Golf Klub tagjainak klubbajnokság és ranglistaverseny is egyben. A stableford típusú játék résztvevői reggel 8-kor, négyes flightokban indulnak neki a tatai Old Lake 18 szakaszos pályájának.

Augusztus 16-án, szombaton rendezik meg a Budai Golf Kupát, mely a Budai Golf Klub tagjainak klubbajnokság és ranglistaverseny is egyben. A stableford típusú játék résztvevői reggel 8-kor, négyes flightokban indulnak neki a tatai Old Lake 18 szakaszos pályájának.

 
Visszatekintés:

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt zajlott a Budai Golf Kupa, melynek junior győztese, a hazai pályán játszó Simmes Alexander lett, +1-es eredményével.  Alex most Lengyelországban van, a három napos Faldo Series-en. Közvetlenül a verseny után, a jövő héten Szlovákiába megy, szintén a sorozat egyik állomására, így idén nem lesz alkalma itthon megvédenie a címét. 

A felnőtt mezőnyben tavaly, a rendező klub tagja, Bertényi Balázs teljesített a legjobban, és+2-es teljesítményével felkerült a bruttó kategória dobogójának második fokára. A harmadik helyen Hideg Dániel állt, aki +3-as eredményével csak egy ütéssel maradt el Bertényitől. Hatvári Árpád, aki a jelenleg a Birdland klub oszlopos tagja, tíz évig maga is a rendező klub játékosa volt, és a tavalyi versenyen +9-cel a középmezőny elején végzett. Annak idején Árpi a Budai Golf Club szárnyai alatt ismerte meg és szerette meg a játékot, ezért minden évben kellemes emlékek, nosztalgikus érzések öntik el a verseny idején.

A lányok közül tavaly a legjobban Szemerey Lili teljesített a versenyen, míg a női mezőnyt Turkovics Ilona vezette. A seniorok első legjobb játékosa Bodor Tibor lett a 2013-as Budai Golf Kupán.
 

Jelentkezés módja, jelentkezési határidő:

Jelentkezni kizárólag írásban, 2014.08.15.-én (péntek) 12:00 óráig lehet az alábbi helyeken:
Old Lake G&CC recepciója (tel: (34) 587620, E-mail: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2014.08.15. 19:00-ig: Budai Golf Club titkársága (E-mail:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 
Nevezési díj: 
 
A Budai GC tagjainak
Az Old Lake G&CC tagjainak:                     
Az Old Lake G&CC bronz tagjainak: 
Más klubok tagjainak:                                                

16.500,- Ft
8.000,- Ft

11.000,- Ft
20.000.-Ft

 
A nevezési díj tartalmazza:
- a green-feet
- induló csomagot
- ebédet a versenyt követően
 

A versenyről további információkat a versenykiírásban találhatnak, az alábbi linken:
http://www.oldlakegolf.com/index.php/hu/cimlap/1-friss-hirek/312-budai-golf-kupa-ranglista-verseny-2014-0816-


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés