Vigyázz, kész: Kisoroszi!

 Az idei első ranglista versenyt rendezik meg Kisorosziban, ahol megújult pályával és klubházzal várják a vendégeket. A szezonnyitó, piros betűvel szerepel minden valamirevaló magyar golfozó naptárában. Így nem kell hozzá nagy jóstehetség: az év első ranglista versenyén telt ház várható.

Az idei első ranglista versenyt rendezik meg Kisorosziban, ahol megújult pályával és klubházzal várják a vendégeket. A szezonnyitó, piros betűvel szerepel minden valamirevaló magyar golfozó naptárában. Így nem kell hozzá nagy jóstehetség: az év első ranglista versenyén telt ház várható.

Az eseményt hatalmas várakozás előzi meg, úgy a klub, mint a versenyzők részéről. Többen már hetek, sőt hónapok óta erre készülnek: edzőtáborozással, s a kisebb megmérettetéseken való részvételekkel, hogy végre elinduljon a küzdelem az Év Golfozója címért. Minden bizonnyal rendkívüli izgalmakat és heves csatákat láthatunk majd a 2014-es szezonban.

Nemcsak a játékosok, de a klub is izgatottan várja az év első igazi megmérettetését. A Magyar Golf Club télen sem pihent. Számos újítást hajtottak végre, egy 5 éves projekt végére raktak pontot. Így vasárnap is érdemes lesz Kisorosziban maradni, hiszen hivatalos avató ünnepséget tartanak, ahova csak legszerencsésebbek kaphattak meghívást. Ilyen időkben, amikor a klubok összeomlásáról, nehéz anyagi helyzetéről hallunk, kiemelkedő egy fejlesztés, vagy beruházás befejezése, s ennek megünneplése. Amikor nincsenek viták és az ellentétek háttérbe szorulnak, mindenki csak szeretné megélni ezt a napot! Ám az ünnep nincs golf nélkül vasárnap sem: délelőtt egy texas scramblet és délután egy stableford játékot is megrendeznek.

Kisoroszi nem feledkezik meg a kezdetekről sem, hiszen a pálya felújítása során figyeltek a hagyományok megtartására. Tradíciók új köntösben – így jellemezhetnénk röviden a felújított pályát. A klub vezetésének célja az volt, hogy lépést tartsanak a korral, és minőségi pályával és a szolgáltatások széles skálájával várják a golfozókat, a klubházban és azon kívül is, mindezt elérhető áron.

Az újításokról Török Violetta klubvezető számolt be nekünk:

„Örömmel jelenthetjük, hogy a Magyar Golf Club Kisoroszi golfpályájának felújítása befejeződött. Az elmúlt években lépésről lépésre, mind a pálya, mind a klubház és környéke is megújult. Nagy István az MGC elnöke, a 2009-es megnyitón a golfpálya folyamatos fejlődését tűzte ki célul. Mára, az akkor említett tervek megvalósultak. Golfozóbarátabbá tettük a 11-es szakaszt az elütő áthelyezésével, hivatalosan felmérettük a pályát és számos új gépet vásároltunk. Teljes felújításon esett át a klubház, melyet fűtésrendszerrel és konyhával láttuk el, elkészültek emeleti szobáink. Aszfalt útburkolatunk lett. A klubház mögötti, egykori teniszpálya területe is új funkciót kapott, majd megszépült a parkoló és környéke. Az elmúlt 5 év munkájának koronája pedig a néhány hete elkészült védőgát. Egy kis figyelmesség: fiatal bokrokat ültettünk az út mentére, hogy jövőre már a sorompón belül is gyönyörű bevezető várja vendégeinket.

Köszönjük, mindazoknak, akik a nehezebb időszakokban is mellettünk voltak, segítettek ahol tudtak, illetve a tagsági, vagy greenfee-k megvásárlásával, hozzájárultak mindezek megvalósításához.”

Természetesen a munka továbbra sem áll meg, a következő 5 évre is körvonalazódnak már István tervei, hogy mivel teszi majd kényelmesebbé, szebbé, érdekesebbé a kisoroszi pályát. – fűzte hozzá Török Violetta clubvezető.

Jelentkezni még lehet az év első ranglista versenyére, s még két szoba is üresen várja a golfozókat.

A szombati ranglista verseny kiírását itt olvashatják.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés