Húsvét Golf Kupa

 Az idei golf szezon időjárása kedvező, így már néhány ”bemelegítő versenyen” túl vagyunk, és biztosan állíthatjuk mindenki készen áll hagyományos szezonnyitó versenyünkre, a Húsvét Kupára.

Az idei golf szezon időjárása kedvező, így már néhány ”bemelegítő versenyen” túl vagyunk, és biztosan állíthatjuk mindenki készen áll hagyományos szezonnyitó versenyünkre, a Húsvét Kupára.

A húsvét szombaton, április 19-én rendezendő versenyre már sokan regisztráltak, így javasoljuk, hogy aki, még nem tette sürgősen jelentkezzen a Klubban. A verseny forgatókönyve a megszokott: 10:00-kor indulás Shot Gun-nal, a verseny végén húsvéti parti, Rózsavölgyi János főtámogató által biztosított finomságokból, a díjak: sonkák.

Április utolsó szombatján, április 26-án, - mondhatjuk hagyományosan- ismét a Novotel Golf Kupa kerül megrendezésre Klubunkban. A verseny stableford szabályok szerint zajlik, a legjobbakat 6 kategóriában (!) díjazzuk, a kategória nyertesek és a bruttó első között párizsi Novotel hétvégét sorsolunk, repülőjeggyel. A játékosokat idén is a Novotel által adott büfé reggeli, pezsgős pálya snack, és kiadós ebéd várja.

Megragadjuk az alkalmat, hogy minden érdeklődő játékosunk figyelmét felhívjuk, hogy a 2014-es Seiko Férfinap sorozatunk ELKEZDŐDÖTT, e héten, kedden. A főszervező kolomposok néhány új szabályt vezettek be, amelyek –reményeink szerint-, ha ez még egyáltalán lehetséges, még jobb hangulatúvá teszik a versenyeket.

Az Old Lake Golf Club egyébként már közzétette idei versenynaptárát, amely természetesen még nem végleges. A tavaszi szezon újdonsága, a május 10-i GolFiesta golfverseny és családi nap, amely a Fiat Group Automobiles CEE Kft és aNeckermann Magyarország Kft. főtámogatásával valósul meg. A verseny különlegessége, hogy a rendezők komoly családi golfnapot is szerveznek a golfverseny mellett, amelyre a golfozók családtagjait, új érdeklődőket is várnak.

A tavaszi szezon új szponzora a Generali Biztosító lesz, amely visszatér az Old Lake-be és rögtön ranglista versenyt támogat június 7-én, szombaton.

Természetesen a fentiek csak ízelítők a sűrű szezon kezdő programokból, amelyekről mindig részletes tájékoztatást adunk FACEBOOK-oldalunkon és honlapunkon.

Mindenkit szeretettel várunk! Jó játékot kíván az Old Lake Golf Club!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés