A golfosok szent helye

Nemrégiben arról adtunk hírt, hogy a Golf Tanyán előszeretettel tartanak a golf játékosok konferenciákat, szívesen gyűlnek ott össze. Az Óbudai Szigeten elhelyezkedő, remek adottságokkal rendelkező tanya csendes környezete igazi felüdülést nyújt a nagyon koncentrált játékok után az oda látogatóknak. Fülünkbe jutott az a hír is, hogy Budaörsön a Da Caterina étteremben is szívesen megvitatják dolgaikat egy finom olasz étel társaságában a golfot űző emberek. A golfos világ meghódítására kifejezetten alkalmas a kellemes hangulatú hely, amely hétfőtől vasárnapig várja az oda látogatókat igazi kemencében sült finomságokkal. Már-már szent helyként is emlegetik, mert olyan varázserővel bír, ami a kulináris élvezetek kiszolgálása mellett a lelket is simogatja. Kata az étterem mosolygós tulajdonosa egy rövid interjú keretein belül mesélt nekünk az ott kialakult vendégkörről és arról, hogy milyen harmonikusak is tudnak lenni a maguk olaszos temperamentumával.

Nemrégiben arról adtunk hírt, hogy a Golf Tanyán előszeretettel tartanak a golf játékosok konferenciákat, szívesen gyűlnek ott össze. Az Óbudai Szigeten elhelyezkedő, remek adottságokkal rendelkező tanya csendes környezete igazi felüdülést nyújt a nagyon koncentrált játékok után a látogatóknak.

Fülünkbe jutott az a hír is, hogy Budaörsön a Da Caterina étteremben is szívesen megvitatják dolgaikat egy finom olasz étel társaságában a golfot űző emberek. A golfos világ meghódítására kifejezetten alkalmas a kellemes hangulatú hely, amely hétfőtől vasárnapig várja az oda látogatókat igazi kemencében sült finomságokkal. Már-már szent helyként is emlegetik, mert olyan varázserővel bír, ami a kulináris élvezetek kiszolgálása mellett a lelket is simogatja. Kata az étterem mosolygós tulajdonosa egy rövid interjú keretein belül mesélt nekünk az ott kialakult vendégkörről és arról, hogy milyen harmonikusak is tudnak lenni a maguk olaszos temperamentumával.

Mesélj egy kicsit a Da Caterina étteremről, mióta üzemeltek, milyen a társaság?

Tavaly decemberben nyitottunk itt Budaörsön. Ez egy autentikus olasz étterem, nagyon családias a hangulat, ezért is szokott hamar össze a csapat. Régi hagyományos ételeket készítünk: spagettit, pizzát.

Úgy hallottam, hogy az étterem a golfosok szent helye lett, hogy éled ezt meg, milyen érzéseket vált ki belőled?

Szeretem a golfosokat, magát a golf játékot. Mindemellett a munkám kapcsán is sok időt töltök velük, vannak olyan vendégek is, akik szinte már hazajárnak. Szeretem bennük a szenvedélyességet, ahogy a játékról beszélnek és azt a hajtóerőt, amivel előtérbe szeretnék mozdítani a golfot. Szeretem bennük a kreativitást, de egyébként az egész golf erről szól, akárcsak a vendéglátás.

Mint például?

Szigeti Csaba, egyik legkedvesebb barátom, aki egyébként egy nagyon fantasztikus ember és ügyes játékos. Készült is róla nemrégiben egy falfestmény, amit fiatalok készítettek, így ő az étterem faláról tekint vissza ránk.

Mik a játékosok kedvenc ételei? Van valamilyen speciális fogás, amit szeretnek?

Szigeti Csaba például imádja az olasz szalámis pizzát. Másik kedves ismerősünk a pármai sonkás pizzát kedveli rukkola salátával és parmezánnal. De egyaránt szívlelik a spagettit és a többi ételt is. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés