Szoros lesz a vége

Annyi biztos, hogy az idei BMW Italian Open zárónapján senki sem mehet biztosra. Minden egyes játéknap hozott valami újdonságot a torna menetében, és ez nem volt másképpen szombaton sem.

Annyi biztos, hogy az idei BMW Italian Open zárónapján senki sem mehet biztosra. Minden egyes játéknap hozott valami újdonságot a torna menetében, és ez nem volt másképpen szombaton sem.

Garth Mulroy kivárt, egyenletesen teljesített az egész hét folyamán, aminek végül szombaton meg is lett a látható eredménye. A dél-afrikai golfozó három nap után, egyetlen ütéssel vezet az idei BMW Italian Openen, amely kiváló teljesítménynek rendkívül prózai oka van.

Már az első nap is mondtam, hogy a pálya leginkább a dél-afrikai környezetre emlékeztet. A fák, a forma, és a labdák itt is egy kicsit messzebb repülnek.” – magyarázta Mulroy. A játékos tegnap egy szép 66-os kört produkált, akárcsak a torna első napján. Előnye azonban csak egyetlen ütés, amivel ügyesen kell sáfárkodnia, mivel sokan vannak a nyomában.

Ebben az évben nem úgy teljesítettem eddig, ahogyan szerettem volna. Nem szoktam túl sűrűn győzni, szóval nagyon jó lenne kupával hazatérnem majd innen.” – tette hozzá a golfozó. Akik elsősorban megakadályozhatják a 34 éves játékost az első hely megszerzésében, az többek között az a spanyol különítmény, amelynek tagjai elszántan hajtanak a legfőbb cél, vagyis a győzelem felé.

Egyetlen ütéssel van csak lemaradva Gonzalo Fernandez-Castaño, aki a verseny során ugyancsak rendkívül konzisztens játékot mutat. Az ő neve mellett három nap után -16 szerepel. Két honfitársa sem áll rosszul. Rafael Cabrera-Bello és Pablo Larrazábal ugyanis -15-ös eredménynél tart, így ők is jó eséllyel vághatnak neki a mai napnak.

Az élmezőnyben találhatjuk még a belga Nicolas Colsaerts-et is, akinek a neve mellett -13 szerepel, akárcsak Matteo Manassero vagy a német Martin Kaymer neve mellett. Rendkívül érdekes és küzdelmes zárónapra számítunk.

A harmadik nap legfontosabb eseményeinek összefoglalóját az alábbi linken lehet megtekinteni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés