Új csillaggyár született

Kötetlen, vidám hangulat jellemezte tegnap a FIMAG klubjának, a Green Masters szezonnyitó eseményét. Délután öt óra után, szinte már az estébe hajlóan, a lemenő nap sugarai között gyűltek össze a vendégek a Sárkány Centerben. A rendezvényen a sok szülő és gyerek mellett tiszteletét tette Révész Tamás, a zirci pálya ügyvezetője, és Szigeti Csaba, a PGA of Hungary elnökségének tagja is.

Kötetlen, vidám hangulat jellemezte tegnap a FIMAG klubjának, a Green Masters szezonnyitó eseményét. Délután öt óra után, szinte már az estébe hajlóan, a lemenő nap sugarai között gyűltek össze a vendégek a Sárkány Centerben. A rendezvényen a szülők, gyerekek és az érdeklődők mellett tiszteletét tette Révész Tamás, a zirci pálya ügyvezetője, és Szigeti Csaba, a PGA of Hungary elnökségének tagja is. Az eseményt, Csányi László nyitotta meg, egy rövid beszéddel, amelyben többek közt a Hungarian Golf Magazin csapatát is külön üdvözölte. Őt Sugár András, a Magyar Golf Szövetség elnökének szavai követték, majd pedig Böndicz Gergő (magyar bajnok) ismertette részletesen mit vár a Green Masters junior programjától, aminek egyébként ő maga lesz a csapatkapitánya is.

Gergő beszédében azt is elmondta, milyen nagy megtiszteltetés számára a felkérés, és örül, hogy ezzel is hozzájárulhat a magyar golf fejlődéséhez, majd később sikeréhez. Bár, ahogy Csányi úr korábban elmondta, Gergőnek egyáltalán nem lesz könnyű dolga. A vezetőség bemutatása, és persze a magyar bajnok beszéde után a jelenlévő gyerekeknek (úgy is mondhatnánk junioroknak) alkalmuk volt egyből kitölteni a belépő nyilatkozatot, amit mondani se kell, sokan megtettek. Végül pedig a Vu család egy kellemes vacsorára hívta meg az egybegyűlteket a Sárkány Center egyik éttermében.

Így tehát jóízű falatozással ért véget tegnap a Budapest Green Masters Golf Club barátias hangulatú szezonnyitója, amely egyben azt is jelentette: új csillaggyár született.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés