Green Masters megnyitó

Kedves Golfozó Barátaink, Golfozó Fiatalok, Gyerekek, Tisztelt Szülők!

Kedves Golfozó Barátaink, Golfozó Fiatalok, Gyerekek, Tisztelt Szülők!

Engedjétek meg, hogy szeretettel meghívjunk titeket március 28-ára, délután 5 órára a Fiatal Magyar Golfozók Érdekvédelmi Egyesületének golfklubjának, a Budapest Green Masters Golf Clubnak a 2012-es golfszezon megnyitójára.

Amennyiben érdekel benneteket a golfklubunk, annak céljai, és hogy a céljainkat milyen módon, milyen eszközökkel és mely szakemberek bevonásával kívánjuk elérni, várunk a XVIII. kerületi, Gyömrői út 79-83. szám alatt, a Sárkány Center irodaházának földszinti különtermében.

Ha úgy érzed szívesen lennél a golfklubunk tagja, ott lehetőséged lesz kitölteni a helyszínen található belépési nyilatkozatunkat, vagy akár haza is viheted átbeszélni a szüleiddel.

Elöljáróban annyit, hogy a 21 év alatti fiatalok mindösszesen 15.000,- Ft/év-ért, míg a 21 év felettiek 35.000,- Ft/év-ért válthatják meg klubtagságukat (a tagsági díjak az EGA kártyák díjait nem tartalmazzák)… és hogy mit kapsz Te ezért a kedvező árért cserébe?

Gyere el, hallgasd meg bemutatkozásunkat, tudd meg kik támogatják a klubunk fiataljait, milyen feltételekkel, kedvezményekkel és csatlakozz hozzánk!

Golfbaráti üdvözlettel:

a FIMAG Vezetősége


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés