A sárkányok repülnek

Jack tudja mi (nem) kell a golfozóknak! A Virtual Designers Golf Challenge Tour hétvégi, IV. záró fordulójának részvevői megtapasztalhatták, hogy milyen egy igazi, fondorlatosan megtervezett golfpálya, Jack Nicklaus módra.

Jack tudja mi (nem) kell a golfozóknak! A Virtual Designers Golf Challenge Tour hétvégi, IV. záró fordulójának részvevői megtapasztalhatták, hogy milyen egy igazi, fondorlatosan megtervezett golfpálya, Jack Nicklaus módra.

Az utolsó fordulóról valamint a sorozat egészéről Lehoczky Gábor a St.Lőrinc Golf Club vezetője, a virtuális sorozat karmestere, a következő összefoglalót adta:

"A négy forduló során a játékosok ellátogattak neves designerek által tervezett pályákra.Volt ott minden, kiemelt green iszonyatos break-kel, sokszor 30-40 m-es szintkülönbségek, erdei fairway ösvények, patakok, tavak és homok akadályok minden mennyiségben. Érdekes volt a sokszor meg-megszakadó fairway-ek vonalvezetése is. Mint klubigazgató, és pályaüzemeltető, hát sokszor együtt éreztem a helyi greenkeperekkel – itt nagyon kemény munkájuk lehet! Közel 100(!) homokakadály volt ezen a 18 lyukas pályán. Érdekes eredmények születtek. Most is bebizonyosodott az örök igazág: a siker nem csak a hosszú drive ütésen múlik. Ezek látványosak, de igazából a fairway játék és a jó közelítés, puttolás, itt aranyat – azaz kupát ért.

Drámák és kiváló scorok egyaránt születtek. Az A csoportba felkapaszkodó játékosok élvezték a viszonylag magas, belépő hcp előnyét a végelszámolásnál. Ezen a napon hcp közeli játék már fél siker volt. Jellemzi a játékot, hogy a végül két igazolt távolmaradással, a 25-ös mezőnyből, mindössze két játékos ért el saját hcp-nél jobb eredményt. Ez a forduló nem a hcp javításokról szólt… Az utolsó forduló eredményei: B kategóriában Albert István győzött, a nyomában Orosz Judittal, aki a B kategória longest drive ütését is bemutatta 200m hosszan, míg harmadik Csasznek Imre lett, aki szinte minden fordulóban felállhatott a dobogó valamelyik fokára! Legközelebb Peternell Oszkár ütötte fel a labdáját 2,13 m-re a lyuktól! Természetesen birdie lett a vége.. Az A kategória első helyét ismét Ágoston Misi szerezte meg, második Horváth Róbert, míg harmadik Mészáros Zsolt lett. Itt Hideg Dani mutatta be a leghosszabb ütést: 263,75 m-el, Sáfár István 253,26 és Horváth Robi 240,46 előtt. Legközelebb Klézli Feri ütötte a labdáját a zászlóhoz: 4,43 m, 20 cm-el megelőzve Magyar Tibit…

Az összetett A-ban még folyik a küzdelem Hideg János és Csesznek Olivér között. A harmadik hely már biztos Horváth Róbert számára.A döntő összecsapásra tervek szerint közvetlenül a díjátadó előtt kerül sor 9 szakaszon. Csak ketten, stoke-hcp beállítással a gépen, azaz szakaszról szakaszra azonnal látható az aktuális állás. Nagy küzdelem lesz! Nézőket is várunk! Az összetett B-ben Csasznek Imre, Molnár Imre, Csasznek Linda a végső sorrend.Összesen 41 játékos indult a négy fordulón, hogy megszerezze a díjak és a helyezések valamelyikét. Igazán sportszerű versenyen, nagy küzdelmek születtek.

A verseny díjátadó eredményhirdetése a Sárkány Center főépületében lévő Hoa Seng Vietnami étterem különtermében kerül sor. Itt látjuk vendégül a legalább két fordulóban részt vevő játékosokat, egy svédasztalos, a vietnami konyha ízeit felsorakoztató ételekkel. Wokban készült fűszeres sült tészta, rizs, csirke, marha, tenger gyümölcsei, húsos tavaszi tekercs, a különleges levesek, desszertek kerülnek majd az asztalra 2012-02-16.-án csütörtök este 18.30-tól. Az eredmények kihirdetése: 19.00-kor. Kísérők 1300 Ft-ért csatlakozhatnak.

Várunk minden részvevőt és érdeklődőt csütörtök este a Sárkány Center éttermében!"

Info vonal: 06302992516

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés