Emléknap Krisztának

Milyen furcsa a sors. Már több, mint egy éve annak, hogy Fodor Kriszta nincs köztünk. Miközben barátai emlékversenyt szerveznek, addig a tragikus események tárgyalása hivatalosan ma veszi kezdetét.

Milyen furcsa a sors. Már több, mint egy éve annak, hogy Fodor Kriszta nincs köztünk. Miközben barátai emlékversenyt szerveznek, addig a tragikus elvesztésének tárgyalása hivatalosan ma veszi kezdetét...

„Az emlékeinkhez nem kell látni, azokat lehunyt szemmel is jól ismerjük”
FODOR KRISZTA EMLÉKNAP

Tájékoztatunk mindenkit, hogy Kriszta emlékét, tetteit, gondolkodását, elkötelezettségét életben kívánjuk tartani. Ezért emléknapot szervezünk 2011. szeptember 4-én (vasárnap) délután Tatán (ezúton is köszönjük az OLGC munkatársainak megrendítően kedves hozzáállását és segítőkészségét).

Az emléknapon a championship pályán 2 fős csapatok texas scramble-t fognak játszani, shot gun indítással (nevezési díj. 12 000 Ft/fő, OLGC tagoknak: 6 000 Ft/fő). A Par3 pályákon gyermekek számára ügyességi verseny kerül lebonyolításra (nevezés: díjtalan). Az emléknap végén emlékmécses felbocsátásával közösen emlékezünk Krisztára.

Pontos részletek, versenykiírás, jelentkezés augusztusban. Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kriszta barátai


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés