Túl az elváráson

A 2010-es szezonban több edző is elmondta, hogy nagyon sok új tehetség jelent meg a golfpályán, ami igen pozitív, ha az elkövetkező évekre szeretnénk tervezni.

A 2010-es szezonban több edző is elmondta, hogy nagyon sok új tehetség jelent meg a golfpályán, ami igen pozitív, ha az elkövetkező évekre szeretnénk tervezni. Az egyik ilyen fiatal tehetség Vu Fanny, aki nem egyedül szerette meg a sportot, hiszen szülei is remekelnek a pályán.

„Az idei volt az első szezonom. Az edzőmmel, Laurával kitűztük a szezon elején a 28-as HCP-t, és 26,4-es hcp-vel sikerült az évet befejeznem. A junior versenyeken, néhány Highland által rendezett Social versenyen és pár texas scramble megmérettetésen vettem részt.

A kedvenc versenysorozatom a Junior Tour volt, mert nagyon jól éreztem magam, és megismerkedtem egy csomó jó fej emberrel is. A játékom biztosabb lett, de a rövid játékomon van még mit javítani. alatt.” – meséli a fiatal lány, aki télen főleg a fedett elütőket használja gyakorlásra. 2011-re pedig nem is lehetne más terve, mint a HCP csökkentés, és persze szeretne még rutinosabbá válni a pályán.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés