Hatvannégy évesen elhunyt Mark Carnevale

Hétfőn elhunyt Mark Carnevale, a PGA Tour egykori bajnoka, aki a Sirius XM Rádió számára közvetítette a Tour versenyeit. Halála okát a Tour nem közölte, csak annyit lehet tudni, hogy hirtelen következett be.

 

Carnevale 1992-ben megnyerte a Chattanooga Classic-ot, majd az év újoncának választották a PGA Tour-on. Később a ma már Korn Ferry Tour nevet viselő bajnokságon is diadalt aratott.

 

Az elmúlt években, 2005 óta a Sirius XM PGA Tour Radio egyik vezető bemondója volt, legutóbb pedig a Scottish Open eseményeit közvetítette. A tervek szerint ezen a héten a minnesotai 3M Open-en dolgozott volna

 

„Mark PGA Tour-győztes volt, majd számos szerepkört töltött be az iparágon belül, legutóbb a PGA Tour közvetítőjeként” - nyilatkozta Jay Monahan.

 

„Mark jól ismerte a játékot, és remekül, egyedi nézőpontból közvetítette a versenyeket - magával ragadó szellemességgel és humorérzékkel.”

 

Carnevale egy főiskolai kosárlabdaedző fia, a marylandi Annapolisban született. A család később a virginiai Williamsburgbe költözött, Carnevale pedig a James Madison Egyetemen ismerkedett meg a golf világával.

 

Forrás: NBC Golf


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés