Történelmi magasságokban a szenior hölgyválogatott

Történelmi pillanat: a magyar szenior hölgyválogatott 12. helyet szerezte meg Hollandiában, a XXXIII. Marisa Sgaravatti Trophy és X. Masters Team Championship versenyén Nunspeetben. A magyar színeket Batta Krisztina kapitány, Dr. Kárpáti Szilvia, Nagy Réka, Hoang Thu Dung és Nguyen Thi Kim Oanh ötös képviselte.

 

A július 16-án kezdődő torna első két napja stroke play formában zajlott, amely alapján a magyar ötös a 13. helyet szerezte meg, így a 12. Ausztria és a 14. Izland csapatával mérkőzhettek meg a match play szakaszban. Csütörtökön és pénteken a szenior hölgyek nagyot küzdve mindkét válogatott ellen diadalt arattak, ezzel a stroke play szakaszhoz képest egy pozíciót javítva, tizenkettedik helyen végzett a válogatott.

 

„Remek csapat, mindenki beletett az eredménybe. Nagyon büszke vagyok mindenkire es köszönöm, hogy kapitányként vezethettem a csapatot!” – nyilatkozta Batta Krisztina a torna után.

 

A csapat a pénteki záróceremóniát és közös vacsorát követően szombaton hazautazott a 2024-es, rendkívül sikeresen zárt Marisa Sgaravatti helyszínéről.

 

20240720_batta1.jpg

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés