Egy kis Ausztrália a Dunakanyarban

 

Ausztrálióból honosított játékformával és teltházzal vette kezdetét szombaton a négy fordulóból álló ShootOut Golf versenysorozat Kisorosziban. A Dunakanyar Kupa keretein belül megvalósuló versenyt a Zala Springs Golf Resort U18-as golfozója, Ran Jeffrey Shaojié nyerte.

 

„Play the game” - mondja a ShootOut golf egyik ausztrál főszervezője, utalva arra, hogy a stableford formájú verseny shot gun indulással veszi kezdetét, a végét pedig playoff csavarral zárja, amelynek során a szerencse is beleszólhat a döntő alakulásába.

 

Az Ausztráliból hozott koncepció tavaly már a Szigetcsúcson is bemutatkozott, idén pedig már 4 fordulóval várja a hazai versenyzőket. A ShootOut Golf szombatonként kerül megrendezésre, ahol a sorozat egyes fordulói önálló versenyként is kiértékelésre kerülnek. Az utolsó fordulóban, az ún. "Szuper döntő"-ben az első 3 helyezett egyedülálló nyereményekkel – játék joggal – gazdagodik.

 

 

 

A 88 fővel elrajtoló nyitóverseny élén a Zala Springs Golf Resort U18-as tehetsége, Ran Jeffrey Shaojié végzett, aki négy bogey mellett egy birdie-t és tizenhárom part írhatott be a lőlapra. A második helyezett az MGC golfozója, Bernhardt Tibor, a harmadik Tőtös Zsolt, a Highland szenior játékosa lett.

 

További díjazottak:

Férfi nettó „A” kategória:

1 Nguyen Quang Trung

2 Nguyen Quoc Chuong

3 Doan Nang Khanh

 

Férfi nettó „B” kategória:

1 Su Xingxia

2 Truong Thanh Ky

3 Vo Van Hai

 

Női nettó kategória:

1 Pham Bich Anh Thi

2 Bui Thi Minh Thu

3 Rahimkulova Alekszandra

 

Closest to the line: Tran Van Quy

Longest Drive: Jake Ying

Nearest to the pin: Nguyen Thi Oanh „Lili”

Nearest to the pin for second: Luu Manh Hung „Sanyi”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés