ShootOut Golf: Telt ház! 88 induló

 

A Magyar Golf Club közleménye

Április 27-én szombaton rendezzük meg ShootOut Golf versenyünk első fordulóját a Dunakanyar Kupa keretein belül. A szombati verseny iránti nagy érdeklődésre való tekintettel - figyelembe véve, hogy az idei golfszezon elején tartunk - a versenybizottság úgy döntött, hogy az idei első 'ShootOut' verseny esetén minden versenyző nevezését elfogadja, akinek igazolt és ellenőrizhető hcp-je van.

 

A biztottság ezzel is szeretné biztosítani, hogy minél többen kipróbálhassák ezt az izgalmas, új versenyformát. 

 

ShootOut I-III.:

2024. április 27. Dunakanyar Kupa - I.ShootOut

2024. június 15. Gáti Ferenc Emlékverseny - II.ShootOut

2024. augusztus 17. Szent István Kupa - III.ShootOut

 

A fordulók végén a rájátszásban a Lucky Holes sorsolás után, az első 8 helyezett pontokat gyűjt, hogy a 4. fordulóban jogosulttá válhassanak a Szuper Döntőre. A pontokat fordulónként gyűjtik a versenyzők, amelyeket a 4. fordulóban összesítünk.

 

ShootOut IV.:

2024. szeptember 14. Magyar Örökség Kupa IV.ShootOut

 

A 4. fordulóban a rájátszáson dupla pontszámokért játszanak a versenyzők. Az összesített pontszám alapján a legtöbb pontot szerző 8 játékos lesz a Szuper Döntő részvevője. A játékosok az előre kiválasztott 2 szakaszt játszák végig, amely végén a legjobb játékos lesz a ShootOut Bajnok.

 

A Lucky Holes sorsolás és a rájátszás menete:

A HCP módosító verseny után kisorsolunk 6 szakaszt. A szakaszok Stableford eredményei alapján a legmagasabb pontszámot elérő 8 játékos játszhat az előre kiválasztott rájátszás szakaszokon. Pont egyenlőség esetén putt szétütéssel dől el, hogy mely játékos(ok) csatlakozhat a rájátszásba. A szétütés nyertese az, aki legközelebb gurítja a labdát a lyukhoz.

 

A szakaszokon növekvő HCP sorrendben indulnak a játékosok és Stableford pontszámítás szerint versenyeznek.

 

Az első szakaszon 4 játékos esik ki, így a második szakaszon 4 játékos küzd meg a győzelemért.

 

A "Szuper döntő"-ben az első 3 helyezett egyedül álló nyereményekkel - játék joggal - gazdagodnak.

 

A "Szuper döntő" bajnoka jogot nyer a részvételre a Las Vegas-i ShootOut Döntőn önköltséges módon. Amennyiben a bajnok nem vállalja az utazást a helyezési sorrendben következők közül kerülhet ki a kijutó.

 

A nevezés feltétele:

HCP limit: 36,0 (Hcp index)

A játékosnak az elmúlt 1 évben min. 8db HCP módosító versenyen kellett résztvennie és ennek a Golfigo rendszerében ellenőrizhetőnek kell lennie. Amennyiben ez nincs meg, úgy a játékos indulhat a versenyen, de a rájátszásban nem vehet részt.

 

VERSENYKIÍRÁS

NEVEZÉS

 

Forrás: MGC


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés