Zalacsányi „szendvics”

Baldauf Lászlóval az V. Nyílt Magyar Winter Cup-on szerzett élményeiről, a verseny tanulságairól beszélgettünk.

 

Hogyan zajlott számodra az elmúlt időszak?

Köszönöm szépen, jól vagyunk! A Winter Cup előtt két hetet Franciaországban töltöttünk, ahol unokázással és pihenéssel telt az idő. Sajnos nem volt alkalmam golfozni a külföldi tartózkodásom során, így a versenyen elért eredményeim is a gyakorlás hiányát tükrözték. Reményeim szerint egy kicsit több edzéssel orvosolható lesz ez a hiba. Már javában zajlik a szezon, ezért eljött az ideje, hogy ismét játékba lendüljek.

 

Mi az, amire úgy érzed, jobban kellett volna figyelned?

A pálya kiváló állapotban várt bennünket, a szél sem fújt túl erősen, inkább a koncentrációmmal volt gond. Egy gyenge nyitás okozta a legtöbb bonyodalmat, és amikor próbáltam javítani, még rosszabb helyzetbe kerültem. A két sikertelen drive-nak köszönhetően végül nyolccal jöttem le az első szakaszról. A vasakkal sem voltam elég pontos, ezért gyakran bunkerbe kerültem, amiből rosszul és nehezen keveredtem ki. A többi nyitásom szerencsére rendben ment, a tizennyolcason azonban ismét nyolccal zártam – úgy tűnik, egy szép kis szendvicset csináltam a zalacsányi golfkiránduláson! (nevet)

 

Mi az, ami különösen tetszett a verseny során?

Ami igazán tetszett, az az új pontvezetési rendszer, ami csodálatosan működött. A score-okat ezúttal telefonon, online vezettük, így a rendszer jelezte, hogy megfelelően számoltunk-e. Összességében nagyon elégedett voltam a Winter Cup szervezésével és az apróbb, figyelemmel kapcsolatos gondjaimat leszámítva remekül éreztem magam a megmérettetésen!

 

Kép: TÁTRAI BÉLA  

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés