„Már alig várjuk a szezont”

Kovács Gáborral, a Magyar Golf Club üzemeltető menedzserrel beszélgettünk, aki a téli időszakban végzett munkálatokról, a várva várt szezonkezdésről, az egyedülálló Kisoroszi csapatról és innovatív ötleteiről mesélt magazinunknak.   

 

Milyen állapotban várja a pálya a Kisorosziba látogató golfozókat?

Aki a Facebook-oldalunkat követi, bizonyára már látta bejegyzésünket, amelyben hírt adunk a pálya állapotáról. A téli időszak elsősorban a pálya karbantartásával telik, ilyenkor zajlik a gépsorok és a golfautók felújítása. A célunk az, hogy március közepére, a Hetes Vas Kupa és az első versenyek idejére elkészüljünk. Folyamatosan nyitva tartunk, nyári greenekkel várjuk a golfozókat, és az kijelenthető, hogy a jó hendikeppel rendelkező játékosok a téli hónapokban is ellátogatnak Kisorosziba.

 

Milyen személyi változások várhatók a Kisoroszi Magyar Golf Club életében?

A legutolsó személyi változás egy évvel ezelőtt történt, amikor Buna Edvin kollégámat üdvözöltük a csapatban. A csapat tehát a régi és változatlan, Edvin motivációja és professzionalizmusa pedig hozzájárult ahhoz, hogy szintet lépjünk.

 

 

Hogyan oldjátok meg az étkeztetést?  

Frissen készített ételekkel készülünk a vendégeknek. Egy évvel ezelőtt indítottuk az igen népszerű, frissen sült croissant-választékunkat, egy kis idő elteltével a klasszikus csokis, sajtos és vajas ízesítés mellett a vegán, narancsos és epres croissant is felkerült az étlapunkra. Frissen készített szendvicseket is árulunk hétvégenként, amelyeket Zsófi kolléganőm készít a háttérkonyhánkban. Egyszerű alapételeket kínálunk tehát, így a kávét és a szendvicset nálunk is megvásárolhatják és elfogyaszthatják a vendégek, a disznótoros hurka- és kolbászválasztékot még az év elején értékesítjük.

 

Milyen árváltozás várható a közeljövőben?

Üzleti koncepciónk részeként a bérletáraink és egyéb díjaink minimálisan változnak a szezon elején, a vendéglátás kiegészítő szolgáltatásain, a büféárakon kénytelenek leszünk egy picit emelni, ezt márciustól érzékelhetik a golfozók. Örömmel mondhatom, hogy a szállás díjai nem változnak. Kisorosziban kilenc apartman áll a rendelkezésünkre, illetve nyolc szobánk van a klubházban, amelyeket a golfozók számára kedvezménnyel értékesítjük. Aki két egymást követő napon vásárol green fee-t, a szobát ingyen kapja, ez a 2024-es szezonban is így lesz!

 

Hogyan vált be az automatás fizetés?

Tavaly a készpénzforgalmunkat egy automata rendszerbe helyeztük át, ami meggyorsította a fizetést, mivel a gépekből könnyű kinyerni a riportot, fél órát nyertünk a zárási folyamatokkal. Kártyával és készpénzzel is lehet fizetni, sőt, még borravalót is adhatnak a játékosok.     

 

Az edzői stáb hogyan épül fel idén?

Oltványi Kati és Pólus Szvetlána továbbra is csapatunkat erősíti, közös célunk, hogy még több golfozót csábítsunk Kisorosziba. Hihetetlenül szerencsésen alakult, hogy három évvel ezelőtt találkoztunk és elkezdődött a közös munkánk, ódákat tudnék róluk zengeni! Hosszú út áll előttünk, és már alig várjuk a szezont!

 

 

A golf jelenleg még nem tömegsport Magyarországon. Hogyan tudtok segíteni abban, hogy minél többen ismerkedjenek meg ezzel a sporttal?

A koncepciónk viszonylag egyszerű. Próbálunk úgy dolgozni, hogy a környéken élők felfigyeljenek ránk és ellátogassanak hozzánk. Különféle kedvezményekkel, kedvezményes játékjoggal ösztönözzük, hogy a nálunk tanult golfozók pályaengedélyt szerezzenek, majd belépjenek a rendszerbe, a golfozói társadalomba. Kreatív ötleteinket a Magyar Golf Szövetség és egyéb szervezetek előtt is szívesen feltárjuk. Nyitottan gondolkodunk, de egyedül kevesen vagyunk. Úgy látom, kicsiben, de fejlődünk: 2023-ban például sokkal több tanítványunk volt, mint az azt megelőző évben, és hasonló mértékű növekedésre számítunk az idén is.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés