A Nike után Sun Day Red

Tiger Woods a Nike-tól való búcsút követően egy új ruházati márkával jelentkezik!

A tizenötszörös major-bajnok a Genesis Invitational előtt mutatta be a Sun Day Red nevű márkát és ekkor jelentette be, hogy partnerségre lép a legendás TaylorMade-del. Az amerikai golfsztár a Nike "swoosh" nevű termékeit viselte egész profi karrierje során.

A szezon első tornáját a Sky Sports élőben közvetíti. Sporttörténeti érdekesség Woods 1992-ben amatőrként először indult a PGA Tour-on, most pedig a világhírű versenysorozat házigazdája.

A Sun Day Red, azaz SDR a Nike TW Collection-t váltja, ez lesz Woods hivatalos ruházati márkája, miután a játékos a múlt hónapban bejelentette, hogy véget vet a Nike-val való, huszonhét esztendőn át tartó együttműködésének.

„Az egész egy szenvedéllyel kezdődött. A versenyzés szenvedélyével. Hogy önmagunkkal versenyezzünk…Ebből a szenvedélyből született a Sun Day Red.”

"Nagyon sokat tanultam az évek során, így egy életre szóló tapasztalatot szereztem. A ruházatom és a cipőm segítenek abban, hogy jobban tudjak játszani" – nyilatkozta Woods egy sajtóközleményben. "Mesélhetnék olyan dolgokról, amelyekről senki sem tudott az évek során. Kész vagyok megosztani ezeket a titkokat a világgal.

Woods elsőként akkor viseli az új márka termékeit, amikor visszatér a PGA Tour-ra és részt vesz a Riviera Country Club pályáján zajló Genesis Invitational-en. A negyvennyolc éves játékos korábban bejelentette, hogy 2024-ben havonta egy versenyen indul majd.  

A Sun Day Red pólón látható tigris emblémán tizenöt csík található, amely a golfozó eddigi major győzelmeit jelképezi, a színválasztás oka vélhetően az, hogy Woods édesanyja úgy tartotta, a piros az erő szimbólumának tekinthető. A Sun Day Red a játék és a versenyzés szeretetét testesíti meg.

Forrás: Sky Sports

Fotó: News 24


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés