KÉPES vagyok rá

Sajner Zsuzsanna, a 2021-es év legjobbjának választott Mid-Amatőr női játékosa, a mögöttünk álló szezonban is sikert sikerre halmozott. Zsuzsa különleges felkészülési módszerét, a vizualizáció technikáját osztja meg az olvasókkal a hamarosan megjelenő Hungarian Golf Kincses Kalendáriumban. 

 

Elégedett vagy az idényeddel? 

Ahhoz képest, amennyit gyakoroltam, kihoztam belőle, amit lehetett. 

 

Érzek némi csalódottságot a hangodban? 

Alapvetően nem vagyok elégedetlen, de tény, hogy több időt tölthettem volna a golffal. Ilyen szempontból nagyon hullámzó évem volt, akadt olyan hetem is, amikor pontosan nulla órát tudtam foglalkozni vele. Általában két bérletet elhasználok egy évben, most a tavalyi év végén, Tóbiás Zsoltnál megvásárolt 11 alkalmas bérlet hatodik edzésnél tarthatunk (nevet). Így az a furcsa helyzet állt elő, hogy sokszor versenyen próbáltam ki új dolgokat, amiből persze nagyon sokat tanultam. 

 

Híres vagy arról, hogy az ütőiddel személyes kapcsolatot tartasz fent. Legutóbb, amikor beszéltünk, éppen haragban álltál a drivereddel, hol tart most ez a kapcsolat? 

Azóta javult a viszonyunk (nevet). Aki ismer, tudja, hogy egy komplett állatkertet hordok a táskámban – hét vagy nyolc állattal –, és ezeket váltogatom az ütőkön. A mókusütő például olykor ötös fa, máskor hetes fa – és ennek megfelelően változnak az ütők személyiségei is. 

 

A TELJES CIKKET ELOLVASHATJA A HAMAROSAN MEGJELENŐ KINCSES KALENDÁRIUMBAN! 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés