Tájkép csata után

 

Gyönyörű, októberi időben került megrendezésre a Fehér Tibor Emlékversenyre, amelynek a tatai Old Lake Golf Club adott otthont. A szenior golfozók számára szervezett ranglistaversenyen kilenc kategóriában osztottak díjakat, az abszolút győztes Baldauf László lett.

 

Még az időjárás is kegyes volt hozzánk az október 17-én, Old Lake Golf Clubban megrendezett versenyen, amelyen Fehér Tibor emléke előtt tisztelegtünk. – meséli Baldauf László. A melengető, őszi napsütésben megcsillantak a festői tatai pályát körülvevő fák megsárgult lombjai, a pálya pedig csodálatosan előkészített állapotban fogadta aznap az Öreg-tó közelébe látogató játékosokat. A greenek gyorsak, a homokok üthetők voltak.

Az első flighttal mentem, ahol a mezőny legerősebb ellenfeleivel, Koller Györggyel és Takács Jánossal hozott össze a sors. Gyurival nem először küzdöttem meg, ezért tisztában voltam vele, hogy kiváló és megfontolt versenyző, aki mindvégig a játékra fókuszálva halad végig a szakaszokon. Takács és Koller játéka arra ösztönzött, hogy még motiváltabban és figyelmesebben küzdjem magam végig a versenyen, ezért az elért kitűnő +1-es eredményemet részben nekik is köszönhetem. A flighttársaim a remek hangulatról is gondoskodtak, így nagyszerűen éreztem magam a versenyen! Ami pedig az étkezést illeti, külön köszönet az Old Lake munkatársainak, akik igazán kitettek magukért a gálavacsorán.

Az izgalmakban bővelkedő klubversenyt követően a Magyar Senior Golfozók Társaságának éves Tisztújító Közgyűlése is lezajlott, amelyen megválasztották az elnököt és az elnökségi tagokat. A döntés értelmében az új elnökség névsora: Dietrich Tamás, elnök, Horváth Béla, főtitkár, elnökségi tagok: Batta Krisztina, Kaincz Katalin, dr. Horváth Péter, dr. Takács János és dr. Klézli Ferenc, akiknek ezúton is szívből gratulálok! 

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés