Rendhagyó Húsvét az Öreg-tó partján

 

Április 4-én, vasárnap - Rózsavölgyi János támogatásával - megrendezésre került a Húsvét Kupa a Tata Old Lake Golf Club pályáján. A járványügyi előírások szigorú betartásával szervezett megmérettetésen - bár a valódi, tavaszi idő még nem köszöntött be -, a lelkes játékosok egy kitünően karbantartott terepen mérhették össze a téli hónapok során csiszolt golftudásukat.

 

A kupákból, ízletes sonkából és a gyermekek számára csokoládéalapú finomságokból álló díjeső a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan alakult, az idei évben is Tata klubkapitánya, Rózsavölgyi János vállalta a verseny szponzorációját. Az eredményhirdetést az eddigieknél szerényebb körülmények között, kizárólag az érintettek részvételével tartották meg.

A stableford játékformában lezajlott versenyen legjobb eredménnyel a brit származású Mike Wynn zárt, aki a tizenegyes és tizennégyes szakaszokon egy-egy birdie-t is ütött.
Mögötte szintén az Old Lake egyik "régi motorosa", Hideg János végzett, a versenyt ő is két birdie-vel zárta, melyeket a négyes és a tizenegyes szakaszon gyűjtött be. A harmadik legjobb eredménnyel a Golfiestás Dr. Karvász Tamás büszkélkedhetett.

A junior nettó kategória első három helyezettje ifj. Magyar Márk Tibor (Old Lake), Baranovszky Bálint (Balaton Golf Club) és Tóthfalvi Márton (Zala Springs) lett.

Gratulálunk a mai nap győzteseinek!

Kép: Tata Old Lake Golf Club Facebook


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés