Túl az első edzésen

 

November utolsó napján, Batta Krisztina vezetésével edzést tartottak a hölgyek. A női Senior Válogatott szövetségi kapitánya a téli szezon első edzéséről adott beszámolót a Hungarian Golf Magazinnak. 

 

 

"Az elmúlt időszakban volt két új belépőnk, így jelenleg húsz fős a válogatott keret. - kezdte beszámolóját a kapitány - Rendhagyónak is tekinthetjük a hétfői eseményt, hiszen nemcsak a holtszezon, hanem az utóbbi két év első téli edzése is volt egyben. Ilyet még nem tartottunk, de látva, hogy az utazási korlátozások miatt edzőtáborba nem jutnak el a hölgyek, az az ötletem támadt, hogy három hetente, ehhez hasonló formában edzést tartunk, hogy a Winter Cupra megmaradjon a forma."

 

IMG_0051.JPG

 

Batta Krisztina reménykedik abban, hogy a téli edzések hidegében a hölgyek komfortérzete sem csökken. Az első alkalommal szerencsére remek időt fogott ki a csapat: négy fok volt november utolsó napján, napsütéssel és kellemes hangulattal megfűszerezve: "Az új belépőink étellel és pezsgővel tették ünnepélyessé az edzést, amelyen Tóbiás Zsolt is jelen volt, és két órán át gyakorolt a range-en a résztvevőkkel."

 

IMG_0053.JPG

 

"Szerintem egy csapat akkor lesz sikeres, ha ki tud alakítani egy közösséget és úgy látom, a miénk nagyon szépen alakul. Remek volt a hangulat, nagyon büszke vagyok a lányokra, akik lelkesen készültek és mindent megtettek azért, hogy egy fantasztikus társasági közösség jöjjön létre." - zárta beszámolóját a szövetségi kapitány. 

 

IMG_0055.JPG

 

Képek: Batta Krisztina


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés