Vasárnapi ráadás

 

A szombati ranglista folytatásként, a Magyar Golf Club szeptember 20-án, vasárnap megrendezte a ráadást, a BirdieCar Plusz versenyt. Lássuk, hogyan alakult az extra meccs?

 

 

Folytatódott a kellemes hangulatú versenyzés Kisorosziban, melynek névadó szponzora a sokak által ismerős BirdieCar elektromos autókkal foglalkozó cég, amely nem csak a golfkocsik, hanem kisteherszállító és ipari elektromos járművek terén is maradandót alkot. A verseny egyik különleges meglepetése volt, hogy a résztvevők a verseny után megtekinthették és kipróbálhatták az utcai használatra is alkalmas kocsikat.

A szombati versenyt Stöllinger Viktor nyerte meg két ütéssel a Pannonia Junior Academy játékosa, ifj. Sárközi Ricsi előtt (ITT ÍRTUNK RÓLA).

A vasárnapi ráadásban az első hely sorsáról nüánszok döntöttek, hiszen hárman is azonos ütésszámmal végeztek az első háromban. Jobb második kilencének köszönhetően, azonban a bruttó első helyezést a Golfiesta SE versenyzőjének, Bakonyi Zoltánnak sikerült elcsípnie Bernhardt Tibor és dr. Bognár László előtt.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK IDE KATTINTVA!

 

Különleges két nap áll tehát a Magyar Golf Club mögött, a résztvevők a BirdeCar mellett számos szponzori szolgáltatással megismerkedhettek. Az egyik legígéretesebb startup, a CleanGo online szolgáltatása rendkívül kényelmes autómosást biztosít, hiszen online megrendelés és fizetés után a cég munkatársai kimennek az autóhoz, és ott helyben lemossák, majd SMS-ben szólnak, ha elkészült!

ServFaces Center Budapest új autók fényezésvédelmét, továbbá használt autók fényezéskorrekcióját és tisztítását vállalja kiemelkedő minőségben és exkluzív környezetben.

 A Peak modern digitális pénzügyi megoldásokat fejleszt és szolgáltat, a jövő bankját építi. Fejlesztéseik magánszemélyek, cégek, nagyvállalati partnerek és pénzintézetek számára is egyaránt elérhetőek.

A Raconteur Marketing Ügynökség a szakma minden területét lefedve dolgozik, így ha épp marketing területen keresel jó szakembert, akkor érdemes meginni velük egy jó kávét.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés