Nyílt levél a Mid-Am elnökség tájékoztatására

A Magyar Golf Club tájékoztatása:

Kedves Golfozónk!

Alább olvashatjátok a Mid-Am tajékoztatására reagáló nyílt levelünket:

"Tájékoztatunk Benneteket, hogy a MidAm elnöksége által a vírushelyzetre való tekintettel hozott szigorú, ámbár racionális döntésekkel a versenynek helyszínt adó golfklub nem értett egyet, így egyesületünk kénytelen volt versenyét áthelyezni egy másik golfpályára.

A MidAm Szezonzáró Golf Kupa dátuma és lebonyolítási feltételei változatlanok, helyszíne azonban a BALATON GOLF CLUB, BALATONUDVARI lesz.

Az okozott kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, de számunkra a Ti egészségetek a legfontosabb! Köszönjük megértéseteket!" - Mid-Am

Nyílt levél a Mid-Am elnökség tájékoztatására

Szigorú és racionális döntés abban valósult meg, hogy a Mid-Am elnöksége önállóan úgy döntött, hogy sem indulócsomagot, sem meleg ételt nem kapnak a versenyzők egyébként minden feltétel változatlan.

A covid helyzetre való hivatkozás megalapozatlan. Ez csak egy ürügy arra, hogy a versenyzők által megszokott egyébként terv szerint emelt szintű szolgáltatásokat megvonják. Ez a Magyar Golf Club vezetősége által elfogadhatatlan. Egyrészt mert sérti a versenyzők érdekeit, másrészt lejáratja a Magyar Golf Clubot és a Kisoroszi golfpályát, különös tekintettel arra, hogy a zalacsányi rongyrázás után Kisorosziban egy batyus versenyt szándékoztak rendezni.

A kialakult helyzet felelősségét a Magyar Golf Club vezetése teljes mértékben hárítja és minden golfozónak garantálja, hogy a vírushelyzettel kapcsolatos előírásokat maximálisan betartja és betartatja.

Üdvözlettel,
Magyar Golf Club