Biztonsági szabályok a Szenior Bajnokságon!

 

Az elmúlt héten az új vírusfertőzöttek száma megközelítette az ezret. A Szenior Bajnokságon résztvevőket fokozott biztonsági szabályok fogják várni Balatonudvariban. Gyors interjú Klézli Ferenccel, a bajnokság versenyigazgatójával.

 

 

Hungarian Golf: Most, hogy ilyen hirtelen megnőtt az újonnan regisztrált fertőzöttek száma, milyen intézkedések várhatók a helyszínen?

Klézli Ferenc: Folyamatosan követtem a vírushelyzet alakulását, és nem titok, de az augusztusi kirándulásomon kiemelt figyelmet fordítottam arra, hogy máshol vajon hogy csinálják. Így alakult ki, hogy milyen intézkedéseket fogunk alkalmazni. Nagyon fontos, hogy legkisebb mértékűre csökkentsük a kontaktok lehetőségét. Ezek közül kiemelném, hogy ahol csak lehet egyirányú forgalmat fogunk kialakítani az épületben és a teraszon. A klubházban a maszk viselése kötelező lesz. Ha szükséges, a klubház belső találkozó terét lezárjuk a játékosok elől. Nem lesz lehetőség a bárpultnál rendelést leadni.

 

HG: Szokatlanul szigorúnak tűnik ez most a Balaton partján.

KF: Igen valóban. Azonban már nem egy professzor említette, hogy 100 emberből már 1 vírushordozó lehet. Ez bizony azt jelenti, hogy a bajnokságon a vírus akár 2 méterre lehet tőlünk.

 

HG: Ahogy néztem, elmarad a gálavacsora is.

KF: Pontosan. A tavasszal megjelentetett előzetes programban még benne volt a szerdai gálavacsora, de ezt sajnos az augusztusi fejlemények felülírták, és törölni kellett.
Nekem, és a szervezőbizottságnak most a biztonság az első. Mindenkinek egészségesen kell hazatérnie. Ebből nem fogok engedni. Egyben kérek mindenkit, hogy tartsa be az így meghozott szabályokat. Közös érdekünk! Vigyázzunk egymásra!

 

 

A következő szabályok betartása kötelező lesz, és szigorúan ellenőrizni fogják:

- Minden helyzetben, szabadtéren is a 1,5 méteres távolságtartás kötelező lesz
- A regisztrációnál és a recepciós pultnál egyszerre csak 1 játékos tartózkodhat kivéve az egy háztartásban élőket
- A regisztrációs pultnál egyirányú forgalmat fogunk kijelölni. Kérjük ennek betartását.
- A klubházban maximum 6 játékos tartózkodhat. Amennyiben nem sikerül betartani, a klubház gyülekező részét le fogjuk zárni.
- Egy asztalnál maximum 3 fő ülhet le. Nem lesz engedélyezve az asztalok összetolása. Ezzel is szeretnénk a kontaktok számát csökkenteni.
- A klubház bárpultjánál NEM lesz kiszolgálás. Mindenki használja az asztalokon elhelyezésre kerülő hívógombot.
- A pályán kérjük a távolság betartását.
- A kézfogásokat kerüljük el.
- A zászlókat lehetőleg ne érintsük. Megtiltva nincs, de kérem mindenki mérlegelje a helyzetet.
- A klubházban a mosdók felé vezető utat egyirányúsítani fogjuk. Megközelíteni a főbejárat felöl lehet, míg a kijárat az épület oldalán lesz. Onnan nem szabad megközelíteni a mosdókat.

 

Minden indulónak sok sikert és biztonságos versenyzés kívánunk! 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés