Magyar Kupa: megdőlt a nevezési rekord

 

A Szövetség közelménye: 

Óriási népszerűség övezi a Pannonia Golf Clubban rendezendő 31. Magyar Kupa küzdelmeit. A jelentkezési határidőre közel 160 versenyző adta le nevezését, versenyindulási jogot azonban 138-an szerezhetettek.

 

A koronavírus-járvány miatt április 25-26-ról, június 27-28-ra halasztott bajnokságra rekordszámú, közel 160 golfozó nevezett. A Versenykiírásban alapján, hendikep sorrend szerint, 138 golfozó szerzett indulási jogot, köztük 52-en indulnak 10 alatti hendikeppel.

 

A mezőny favoritjai között ott találhatjuk az amerikai tanulmányukat éppen befejező, kétszeres női kupagyőztest, Vadkerti Adélt, valamint Csányi Olivért. A bajnoki cím sorsába azonban a tavalyi dobogósok, Rózsa Dávid, Horvath Joseph, Berkenyei Daniella, Batta Krisztina, vagy 2016 bajnoka, Závaczki Bálint és ifj. Sárközi Richárd is könnyen beleszólhatnak. A balatoni trióból, a kétszeres címvédő Kötél Bence, Bertényi Bence, Horváth Ákos, valamint a kétszeres női bajnok, Jaczkovics Emma már biztosan a Szlovén Junior Bajnokságot választja a szezon első szövetségi versenyével szemben.

 

Bízunk abban, hogy ezúttal az időjárás is a versenyzők, no meg a szervezők mellé áll, és a Pannonia Golf Club híresen gondozott pályája ezúttal friss bajnokokat avathat.

 

A startlista EZEN A LINKEN érhető el!

 

Forrás: hungolf.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés