Hazai pályán (is)

Kirobbanó formában

A zirci ranglistaversenyen Tőkés Péternek is „kijött a lépés”. Hogy kiváló eredményét minek köszönheti, hogyan értékeli az évadnyitó eseményt, azt tőle tudtuk meg.

 

„A szervezéssel kapcsolatosan nem érheti szó a ház elejét, nagyon jól, fennakadástól mentesen vezényelte le a klub ezt a versenyt. A pálya, véleményem szerint hihetetlenül jó állapotban van idén, a green-ek talán most hozták az eddigi legjobb formájukat.” - mondta, hozzátéve - „Az időjárás is kedvezett, a társaság pedig nagyon jó volt, mindenki élvezte a játékot a kényszer-szünet után. Úgy gondolom, számomra valóban kijött a lépés.”

 

A helyi játékos felkészülésével kapcsolatos kulisszatitkaiba is bevezetett minket:

„Szerintem az ember legjobb edzője saját maga. Inkább a rengeteg gyakorlásnak lehet kulcsszerepe, mint bármilyen oktatónak, felkészülés szempontjából. Én e tekintetben szerencsés helyzetben voltam idén, nagyon sok időt töltöttem a pályán, baráti körben. Ha az időjárás nem kedvezett, akkor Véh Balázs Indoor-jában készültünk. Balázsnak mindenképp szeretném megköszönni a hatékony segítséget és támogatást! Péntekente együtt készülünk, tanácsai pedig nagyon is hozzájárulnak a fejlődéshez.”

 

Szívből gratulálunk a gyönyörű eredményhez, reméljük még sok hasonlóan szép játékot láthatunk tőle a közeljövőben!

Így jöjjön be minden kívánságunk: utólag tudtuk meg, hogy a siker nem váratott hosszan magára, hiszen a pünkösdi, Máriavölgyben rendezett megmérettetés aranyat ért neki és csapatának!   

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés