Michael Jordan eladná birtokát

 

 

A ház golfozóknak is jó vétel lehet

 

Közel 2 milliárd dolláros vagyonával Michael Jordan a világ egyik leggazdagabb (korábbi) sportolója, és bár joggal gondolhatnánk a cipő- és sportszer-birodalma miatt, hogy amihez csak nyúl, az arannyá változik, ez nem teljesen így van.

Jordan például képtelen szabadulni a chicagói luxusházától, amit 2012 óta árul, sikertelenül. Pedig az 5200 négyzetméteres ház mellé saját golfpálya, medencék és természetesen egy kosárlabda-pálya is jár, na meg egy halastó is.Jordan láthatóan nagyon szívesen szabadulna a luxusingatlantól, amiben korábban 19 évig élt, ezt az is jelzi, hogy 2012 óta megfelezte az irányárat.

AZ EREDETILEG 29 MILLIÓ DOLLÁRÉRT KÍNÁLT HÁZÉRT MÁR KEVESEBB MINT 15 MILLIÓ DOLLÁRT KÉR, ÉS 2015-BEN MÉG AZT IS BEDOBTA, HOGY A LEENDŐ VEVŐ MINDEN VALAHA KÉSZÜLT AIR JORDANBŐL KAP EGYET A KÍVÁNT MÉRETBEN.A házért jelenleg pontosan 14 855 000 dollárt vár: az ár nem véletlen, ha számokat összeadjuk, pontosan 23-at kapunk, ami Jordan ikonikussá vált mezszáma volt a Chicago Bullsban. A 23-as szám nemcsak itt kerül elő, hanem egyből a majdnem 3 hektáros birtok bejáratánál is:A luxus kívül-belül lerí az egész birtokról. A chicagói Jordan-birtokon saját halastó is található, de van teniszpálya, egy hatalmas terasz, benne medencével, aminek a dísze egy füvesített körnapozó. A terasz és a medence a halastóra néz, de az épület túloldalán saját golfpálya is gondoskodik a szórakozásról.

Forrás: index.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés